home to blog Cristina si noi te iubim

Cristina si noi te iubim

Cristina Postolache, consilierul pentru relatia cu presa al primariei generale, sau al primarului Sorin Oprescu (inca n-am facut diferenta intre ei, sau nu stiu daca se face o diferenta intre aceste 2 lucruri), a suferit saptamana tercuta o operatie. Ei bine a tinut sa ne exprime acest lucru intr-un comunicat de presa.

Toate bune si frumoase, insa mi-a placut ca ne pupa la final. Acuma ma interb, cum ne pupa? Separat sau pe toti odata? Si totusi, domnul primar n-a invatat angajatii ca n-au voie sa aibe relatii … in interses de serviciu. Sau sa amestece placerile cu afacerile ?

Pana una alta i-am gasit blogul. Revin cu intrebarea, cum ne pupa? 🙂

14 thoughts on “Cristina si noi te iubim

  1. eu o cunosc pe cristina, sora ei a fost cea mai buna prietena a mea ani de zile, si credeti-ma ca este o fata pe cat de frumoasa pe atat de desteapta, iar daca a ajuns undeva sus este pentru ca a muncit mult si singura….

  2. bah nene frustrati suntei mai duceti-va dracu cu mamele voastre care v-au nascut atat de prosti.nu aveti o idee logica dar ar trebui sa va vedeti de ale voastre.si app???mamele voastre …tot pe centura?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: