home to blog Cristina si noi te iubim

Cristina si noi te iubim

Cristina Postolache, consilierul pentru relatia cu presa al primariei generale, sau al primarului Sorin Oprescu (inca n-am facut diferenta intre ei, sau nu stiu daca se face o diferenta intre aceste 2 lucruri), a suferit saptamana tercuta o operatie. Ei bine a tinut sa ne exprime acest lucru intr-un comunicat de presa.

Toate bune si frumoase, insa mi-a placut ca ne pupa la final. Acuma ma interb, cum ne pupa? Separat sau pe toti odata? Si totusi, domnul primar n-a invatat angajatii ca n-au voie sa aibe relatii … in interses de serviciu. Sau sa amestece placerile cu afacerile ?

Pana una alta i-am gasit blogul. Revin cu intrebarea, cum ne pupa? 🙂

14 thoughts on “Cristina si noi te iubim

 1. baa, dar e buna baragladina! dictai tzatzele pe ea:
  1 si
  2

  si ce penale-s formularile astea:
  “Dragii mei, imi cer scuze pentru faptul ca am disparut in ultima vreme.”

 2. Cind imi spune despre colecistul ei plin de pietre, despre cum a facut si pancreatita si ulcer in acelasi timp si cind vad cum i se rotesc ciorile-alea deasupra capului, mi se rupe sufletul. Si mie cind mi se rupe sufletul, vomit!!!

 3. Haoleo! Pai don`shoara a fost colega de facultate cu mine. Eram sigur ca o sa ajunga departe, avea toate calitatile, daca ma intelegeti.. 🙂

 4. sunteti asa prosti si frustrati..vai mama voastra….si mama ta a fost colega de facultate..era buna la oral…dak intelegi ce zic boule

 5. Nu stiu cu cine a fost coleg de facultate “retro”, dar sigur nu cu mine. Dupa cum scrie, nu cred sa fi fost admis vreodata, de vreo universitate, nici macar de cele la care platesc “mami” si “tati”. Din fericire, ai mei au fost si sunt suficient de saraci pentru a-mi oferi o educatie solida, care sa nu ma impinga sa va raspund asa cum a-ti merita o mare parte dintre voi. Aceeasi educatie m-a ajutat sa imi dau seama ca este mai important sa ma pot uita in oglinda dimineata si sa fiu mandra de mine, decat sa “ajung departe”… din fericire, sau din pacate, nu am astfel de “calitati”. Si stiti ce ma mira? Ca, desi am aceeasi functie de ani de zile, am devenit brusc “importanta” pentru voi. Eu sunt si eram aceeasi si in perioada in care Sorin Oprescu nu era primar. Sunt sigura ca “retro” ma confunda si sunt sigura ca regreta si cele scrise, la fel ca toti cei care se grabesc sa faca anumite comentarii fara sa cunoasca de fapt, persoana in cauza. Ii multumesc lui “eu”, dar nu cred ca este cazul sa se coboare la nivelul unor oameni care nu sunt capabili, sau poate ca refuza pur si simplu sa isi depaseasca limitele si frustrarile.
  Asadar, celor care nu va place persoana mea, va lansez invitatia respectuoasa de a nu-mi mai vizita blogul. Ca doar nu sunteti masochisti? Ce rost are sa va faceti rau, de bunavoie si nesiliti de nimeni? Mie de exemplu, cand nu-mi place o emisiune sau un alt program tv, schimb canalul. Faceti la fel si va garantez ca va veti simti mai bine. O seara buna tuturor!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: