home to blog Criserb a castigat netbook-ul Maguay

Criserb a castigat netbook-ul Maguay

Cand vine vorba sa isi puna un blogger mintea la contribtie, pai atunci se misca muntii.
Asa incat saptamana asta Criserb s-a luptat ca sa castige concursul organizat de mine si Maguay: cum imbinam arta si tehnologia. Tragand linie, in partea in care trebuia sa adune niste like-uri pe o poza, like-uri pentru care nu s-a milogit de nimeni pe facebook si nici nu si-a facut 50 de mii de conturi fantoma, iata ca a ajuns la cifra asta:

218 aprecieri, o poza care ne arata cum ascundem cablurile si astfel imbinam tehnologia si arta si un premiu pe masura: netbook-ul MyWay N10.01 personalizat intr-o editie limitata cu desenul unei furci romanesti pe carcasa pentru ca Maguay si MyMay sunt branduri romanesti. Procesor dual core, baterie care tine 4 ore, doi giga de ram, suficient pentru orice.

Bravo Criserb, dar bravo si celorlalti concurenti. Asa va dati seama ce important este sa ai prieteni care te apreciaza.

 

22 thoughts on “Criserb a castigat netbook-ul Maguay

  1. piticu’ a cerut intr-un mod simplu imbinarea artei cu tehnologia, sa nu credeti nici macar pentru un moment ca ce s-a ales aici a fost fotografia, ci ce se afla in ea, acesta nu era un concurs foto, ci era unul bazat pe creativitate, puteam trimite chiar si fotografii facute cu telefonul mobil atata timp cat demonstram ca putem imbina arta cu tehnologia (design-ul in cazul de fata), totusi, parca lipseste ceva..

  2. Piticule, n-am participat dar cred ca ceea ce ai facut reflecta exact mentalitatea trustului la care lucrezi. Cunoscatorii stiu ce zic. Pacat! Poza aia are legatura cu imbinarea artei si tehnologiei cum are bunica-mea legatura cu fizica cuantica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: