home to blog Cretinoizii din campania electorala

Cretinoizii din campania electorala

Se dau doua premize, suntem in campanie electorala prezidentiala si suntem in ditamai criza economica si politica.

Ei bine luand in considerare premizele si uitandu-ne in jur vedem ca primim doar praf in ochi de la idiotii astia de candidati.  Si sa o luam pe rand si sa ne oprim imediat.

Basescu. Asta se simte frustrat si i s-a indus ideea ca oligarhii si trusturile media il saboteaza, vine si ne da praf in ochi si nu ne spune nimic. Doar se plange si ia de bun ce ii spun apropriatii sai, e un pic rupt de realitate. Solutii pauza.

Mircea Geoana si Crin Antonescu. Astia doi, aliati, in cor striga ca disperatii jos Basescu, vor cu atata infrigurare sa nu mai fie Basescu astfel incat nici nu se gandesc care dintre ei doi sa fie in loc, de fapt cred ca nu vrea niciunul. Solutii la criza ce ne inconjoara pauza.

Vadim. Asta stie o singura melodie care o recita periodic, aia cu mafia si mafiotii. Dar el nu se uita ca circula pe DN1 cu girofar desi nu are voie. Daca ar ajunge presedinte ar muri in maxim 2 luni din cauze naturale.

Oprescu. El a fost pus sa candideze. Solutii pauza.

Altii? Nu sunt demni de luati in considerare.

Si acum sa si argumentez.  Cine a venit cu vreo declaratie in care sa spuna ce masuri va lua in primele 6 luni, cine a venit sa spuna ce va face cu vizele din Republica  Moldova. Daca tot presedintele propune indemnizatii pentru ciobani, hai sa vedem o declaratie de cum absorbim fondurile de la UE. Frate … nimic de la nimeni, doar praf in ochi.
Ce e mai grav si cel mai grav e ca presa e intoxicata de criza guvernamentala, astfel incat asta e cea mai simpla campanie pentru indivizii aia.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Cretinoizii din campania electorala

 1. E simplu, cata vreme peste 80% din cei care vor da cu stampila (efectiv, nu cei care au drept de vot) nu stiu cu ce se mananca economia, de ce sa te stresezi?
  Singurul program economic pe care vor sa-l auda respectivii este:
  – Vom crea locuri de munca
  – Vom mari pensiile
  – Vom mari alocatiile
  – Nu vom face disponibilizari
  – Vom da subventii.

  Cine sa se intrebe de unde bani pentru asta?
  Cine va castiga acum va intra in aceeasi gaura neagra in care a intrat Constantinescu +PNT CD in 1996. Populatia care voteaza este aceeasi si urmarile vor fi la fel.

 2. E greu pentru un presedinte in Romania sa spuna ce va face…pentru ca el nu prea poate sa faca multe! Dar ai dreptate treaba cu Republica Moldova e ceva ce ar putea fi macar mentionat!…Dar de la cine sa vina chestia asta!

 3. Pana acum Traian Basescu este singurul candidat pe care l-am vazut sa vorbeasca despre iesirea din criza. Restul, aia doi in special doar incearca sa-l dea jos, iar daca prin absurd vor reusi pentru ca nici unul din ei nu e mai bun ca Basescu vor incepe sa se bata intre ei dupa. Programul lor este jos Basescu nu iesirea din criza sau binele romanilor.

 4. Se pare ca nu prea urmaresti ce se zice prin mass-media. Daca urmareai stiai ce a zis/propus fiecare candidat. Nu exemplific acum ca e o ora cam tarzie. Poate revin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.