home to blog Credit card

Credit card

M-am trezit ca de la inceputul lui ianuarie mi-a expirat cardul de internet si de extern. Bine ca am pierdut doar vreo 30 de dolari pe el. Pe scurt, s-a inchis firma de mi-l tinea.

Acuma. Cum mi-e lene sa ma duc pana afara sa-mi fac vreun card la vreo banca exterioara si pentru ca sunt satul de intarzierea dintre bancile din .ro si cele din .eu … ziceti-mi si mie … ce fel de card de internet si extern sa-mi fac … si la ce banca. Asta din ce ati folosit voi … si din ce v-a placut.

Nu vreau sa imi recomandati BCR, pentru ca … sunt satul pana peste cap de ei. Avem plati online la alte banci in Romania, de fapt la orice banca. Sunt acceptate cardurile in afara? Ce carduri … si niste nebunii din astea 🙂

15 thoughts on “Credit card

  1. si tu esti satul de BCR? :)) eu l’am taiat in fata lor, imediat dupa ce l’am schimbat :P, in ceea ce priveste plati online, eu am mers pe mana celor ING, poate nu sunt cei mai buni, da’ nici nu stau sa ii testez pe toti. Bafta!

  2. daca doriti mai multe informatii despre cardurile de credit ING, va pot fi de folos, deoaerce sunt consultant ING Office Floreasca. Daca aveti nevoie de informatii, nu ezitati sa ma contactati 0730300138 sau dragusanamaria@yahoo.com. merci

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: