home to blog Credibilitatea blogurilor

Credibilitatea blogurilor

Acu ceva timp am auzit o vorba: ce sursa folosim pentru imaginea asta? Pune si tu Youtube ca e mai credibil.

Bineinteles mi-am zis, cum sa spui ca ai gasit o chestie pe blogul lui Piticu, sau ca vrei sa preiei content de pe blogul lui gicuboieru. Dar, cum sa le faci pe stimatele bloguri credibile?

Acum o saptamana mi-am mai auzit o vorba: Piticu nu poate aparea la Prima TV pentru ca … Si am zis cum dracu? N-am nici o legatura din punct de vedere al blogului cu nici o institutie media, mai rau nici macar altfel n-am nici o legatura editoriala cu nici o institutie media si totusi s-a zis nu.

Atunci ce ramane de facut? Sa ii dam afara pe bloggeri? Sa ii marginalizam? Sa le furam materialele de pe siteuri si sa punem surse Youtube sau trilulilu?

Azi de la ora 13:15 la The Money Channel (ala cu viralul) eu si cu Zoso vom vorbi despre bloguri. Live aici

7 thoughts on “Credibilitatea blogurilor

 1. Nu poate aparea fiindca lii rusine fraierilor ca trebuie sa caute pt informatii pe bloguri si ca ei nu sunt in stare sa scrie ceva klumea, o stire decenta. Un pumn in mufa ar trebui dat la toti, oricum blogul va castiga teren si online va bate la un moment tv-ul fiindca TV-ul e din ce in ce mai de rahat si online devine din ce in ce mai bun si mai serios

 2. Cand dai o stire, o informatie de interes general pentru ‘popor’, nu poti sa spui pe ‘sticla’ ca aceasta stire de la cutare blogger sau cutare blog, caci acestia (cei multi) nu gasesc acreditarea.

  Oricine poate spune ce vrea, dar cei din media daca spun o anumita chestie isi asuma si acea stire, dar in cazul in care blogul lu’ cutarica nu reprezinta un potential echivalent unei agentii de media, a unui reporter (care raspunde si penal -sau parca s-a scos asta nu?).

  Bafta la Money Channel 🙂

  P.S.: Oricum poate sa fie introduse stiri la monden, pamflet, diverse orice stire de pe orice blog. Totul depinde de bloggerul respectiv si de cum se pozitioneaza el in blogosfera si in ‘lumea inconjuratoare’

 3. Liliputanule, eu nu cred ca ii vorba ca Piticul, sau ori care alt blog nu ar avea credibilitate, chestia ii de reclama, normal ca interesul televiziunii ii sa vb cat mai putin despre bloging si de-astea. Dupa cum zicea si Andrei mai sus, pana la urma o sa se ajunga se ne caute ei pe noi 🙂
  Si ma tem ca asta se va intampla curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.