home to blog Craiova lor

Craiova lor

Imi amintesc cu drag de Craiova. E misto orasul, lumea e draguta, sunt locuri de vazut si baruri cu bautura ieftina. In schimb, sunt cluburi in care n-ai voie sa calci, sau daca intri  trebuie sa te supui regulilor zonei.

E dragut in schimb la Craiova, asta daca esti cunoscut in lumea interlopa, sau daca cunosti pe cineva pe acolo. In schimb, orasul ala e mort, iar lumea care traieste de pe o zi pe alta.

Orasul mai prinde viata doar atunci cand una din grupari se intalneste cu cealalta. Atunci apare presa, atunci apare scandalul, atunci devine incitant sa traiesti in Craiova.  🙂

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Craiova lor

 1. N-am mai fost in Craiova din ianuarie, dar am auzit ca e nasol, sunt unii rai se hranesc cu ochelaristi ignoranti.

 2. Parerea mea este sa stati departe de Craiova.
  Nu merita riscul, in afara de Parcul Poporului nu are nimic special. Fantanile arteziene sunt niste basini scoase de un primar care stie ca multi ani va ramane in functie, merg cateva luni pe an si nu este zi sa nu se strice una. Cele mai proste drumuri, orasul cu cel mai mult praf, cele mai putine parcari amenajate si alea plice cu masini scose la vanzare, case de schimb valutar care pacalesc lumea, taximetristi smecheri, orasul tiganilor, cea mai prosta benzina indiferent de statie, cei mai spagari doctori si profesori, mii de scutere si ceea ce mi se pare cel mai periculor este numarul foarte mare de masini cu numar de italia, pline cu tigani. sa te fereasca sfantu sa te loveasca o masina din aia, nu dau niciodata prioritate, parca te roaga sa le lovesti BMW-ul. Daca mai punem si faptul ca este orasul cu cele mai multe masini inmatriculate in Bulgaria deja avem imaginea unui El Dorado.
  De la revolutie Craiova a avut ca primari unu care a murit beat, unu pe nume Bulucea, comunist imputit si un tigan, Solomon.
  Au reusit sa faca din Craiova cel mai imputit oras.
  Eu sunt nascut si traiesc in Craiova, daca ma contrazice cineva inseamna ca ori nu a vazut si alte orase precum Sibiu, Timisoara, Brasov ori are mandrie de oltean prost.
  Slatina, Rm valcea, Targu Jiu, Severin sunt orase din oltenia care deja au 2 clase peste Craiova.
  Pacat de oras, avea un potential enorm insa cei care il locuiesc isi merita soarta, Solomon va fi ales primar cu peste 75% voturi.

 3. @spuse – stiu ca esti din craiova… dar noi in Craiova avem Parcul poporului? Din pacate ma demoralizez cand vad oameni care gandesc asa… toti suntem romani… si in loc sa facem ceva aruncam cu pietre…

 4. are o hiba mare…prea multi tigani. mult prea multi. colcaie….se inmultesc mai rau ca chinezii, fura ca albanezii(ba mai rau), sunt zgarciti si nu consuma apa si sapun ca sa ia Q7-uri, poarta sabii si pistoale cum poarta oamenii normali breloace, au in medie -2 clase, s.a.m.d

  sunt 700 politisti in craiova din care 300 operativi…si in Dolj sunt 70.000 rromi. U do the math….

 5. hai sa vorbim de pantelimon…pe unde tie frica sa treci si in masina…?!? fiecare oras are hibele lui…. daca voi vedeti craiova ca un oras plin de tigani …ce sa mai vorbim de capitala
  oras jegos plin de masini si gunoaie… plus copii de bani gata … si cel mai urat lucru ..figurile de bucuresti in provincie

 6. spuse, dacă n-ai sesizat nici o schimbare în bine de când a venit Solomon, îţi doresc să te muţi în Tg. Jiu, în Rm. Vâlcea etc. Am văzut FOARTE multe oraşe până în ziua de azi, unele sunt deasupra Craiovei, altele mai au până să-l ajungă. Tu eşti unul din ignoranţii care închid ochii la orişice schimbare, dar care ştiu să dea din clanţă că Solomon nu face nimic, iar când face, sunt figuri şi băşini. Tipic românului, care stă cu burta la soare şi nu-i bun de absolut nimic decât să critice, el, în schimb, comportându-se ca ultimul animal (cel mai recent exemplu, gunoiul lăsat în urmă, după atâtea grătare).
  Cât despre ţigani, da, Craiova cred că are cele mai grave probleme din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că ai şanse să fii împuşcat pe stradă. Astea sunt bălării.
  Singurul oraş în care m-aş muta ar fi Timişoara. Poate şi Iaşi, cine ştie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.