home news Cozmin Gusa are blog

Cozmin Gusa are blog

Si e cam veridic. El … a ales o limba mai de circulatie romaneasca. Adica si-a facut cont pe weblog la cozmingusa.weblog.ro.

Puteti sa ii urati de bine deja, altii au facut-o. Intersant e ca nu scrie mai de loc.

In alte stiri:
Doua bombe google si-au facut aparitia azi pe internet:

http://www.google.com/search?source=ig&hl=en&q=%22she+invented%22&btnG=Google+Search
http://www.google.ro/search?hl=ro&q=prostanacul&btnG=C%C4%83utare+Google&meta

CNA a somat TVR pentru lipsa de impartialitate in privinta evenimentlor politice.
Uite cum se vede cine e seful tau, Bogdan Olteanu 🙂

Prostanacul si altii, apar in caricaturi haioase cu prilejiul referendumului.

Articol scris cu sprijinul clinicii Gaucan

21 thoughts on “Cozmin Gusa are blog

 1. Domnule Gusa, va urmaresc la Antena 3, acum, marti 29.09.09, ora 10,30 si imi fac cruce de ce va iese pe gura. Nu inteleg ce mai doriti de la electorat, dupa acele,,succesuri electorale remarcabile” de la ultimele confruntari electorale. Dupa ce debitati pe acest post de TV. consider ca , ori sunteti un securist prea informat, ori sunteti un schizofrenic, antibasescian. Uitati ca alaturi de Basescu si altii v-ati remarcat. Nu uita ca mai sunt oameni destepti in tara asta, dar nu fac pe desteptii ca tine si ca martalogul acela de Mugur Ciuvica- un alt destept, fara limite.

 2. am fost in suflet social democrat.
  as vota psd dar lucrez in deconcentrata la apele romane zalau si psd ne-a dat director un batran de 63 ani ,terorist, nespecialist. trebuie trimis la pensie
  in apele romane zalau va asigur ca nimeni nu voteaza psd ca sa scape de el
  cu stima

 3. am fost in suflet social democrat.
  as vota psd dar lucrez in deconcentrata la apele romane zalau si psd ne-a dat director un batran de 63 ani ,terorist, nespecialist. trebuie trimis la pensie
  in apele romane zalau va asigur ca nimeni nu voteaza psd ca sa scape de el
  cu stima

 4. d-le gusa, cred ca esti una dintre cele mai mari si scarboase curve alaturi de lavinia sandru din politica romaneasca.mi-am dat seama acum cu adevarat cine sunteti. latrati ca niste jigodii in calduri. fierbe comunismul in voi. probabil nu ati suferit din cauza hotilor comunisti si ati fost unul dintre ei, de aceea ati revenit sub aripa lui tatucu ion molia iliescu, cel care ne-a adus in culmea disperarii omorandu-ne copiii la cele doua mineriade si distrugand aceasta tara. rusine sa va fie.toti tinerii de buna credinta va vor renega ca pe niste leprosi ce sunteti.

 5. Gusa-mare lingau…incredibil de fals,chiar prost !se lipeste ba de unul , ba de altul , e mereu neglijat ,si el linge mereu cate ceva,si doar cu atata ramane!PENIBILUL cel mai autentic;daca asa arata un politician roman,mi-e rusine cu astfel de concetateni !!!

 6. si asa domnu GUSA nu ti ar fi rusine ne tragem de sireturi acum suntem VOCALI DEMAGOGULE Cozmin Gusa, omul care nu pierde ocazia sa pozeze pe la televiziuni in “neuronul ascuns” al poporului, ofera o noua dovada de amatorism in analiza situatiei pensionarilor militari HABAR NU ARE DE PRIVATIUNILE PRIN CARE AU TRECUT ACESTIA Nu stiu altii cum sunt, dar cand vine vorba de populism si demagogie, Gusa e campion. Gusa este o marioneta, un obsedat de functie si de puciuri.
  Bucurestenii sunt oameni inteligenti, si-au dat seama…

  Desi are ca slogan de campanie “Ne-am saturat de cat ne-au furat”, Cozmin Gusa fura ESTI UN MARE DEMAGOG INVIDIOSULEEEEEEE

 7. Cum poate fi nesimţit copilul care la 14 ani intra pe porţile liceului militar şi la vârsta când alţii erau alintaţi de părinţii grijulii, elevul de liceu militar învăţa sensul dur al cuvintelor „ORDONAŢI, AM ÎNŢELES”. Cum poate fi nesimţit adolescetul care strângând patul pistolului mitralieră în mână şi scuipându-şi plămânii în masca contra gazelor învăţa, pas cu pas, cum să-şi apere tara. Cum poate fi nesimţit bărbatul care toată viaţa a pus mai presus decât interesele personale interesele Armatei şi ale Ţării şi în momentele de cumpănă şi-a respectat jurământul depus. Cum poate fi nesimţit când după o viaţă închinată Armatei României SOLDATUL trece în rezervă aşteptând ca în orice moment să fie chemat pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de Drapel. Ei bine, în opinia domnului prim ministru, acest OM care şi-a dedicat viaţa apărării ţării POATE FI NESIMŢIT! Şi asta deoarece lună de lună îşi primeşte smerit dreptul de pensie câştigat cu preţul întregii lui vieţi închinată în slujba apărării integrităţii teritoriului peste care, domnul Boc, a fost numit prim ministru. Cine i-a dat acest drept la pensie? Poporul român. Şi atunci de ce SOLDATUL ROMÂN trebuie să fie nesimţit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: