home to blog Coreea de Sud si Nord

Coreea de Sud si Nord

Din Coreea de Sud stiu ca vine masina mea, desi e fabricata in Slovacia. Coreea de Sud stim ca e campiona la Starcraft, dar si cu cea mai mare banda de net din lume (din acelasi motiv de starcraft). In schimb despre Coreea de Nord nu stim decat ca anul asta a participat la cupa mondiala de fotbal, ca a pierdut si ca antrenorul si jucatorii au fost condamnati la munca silnica. In schimb mai stim si ca au 7o de submarine si vreo 800 de avioane de vanatoare. (Eu zic ca Romania sa cumpere de la astia avioane de lupta nu de la americani sau altii.)

Iar pentru ca nici voi nu stiti prea multe si pentru ca in Coreea de Nord nu se poate intra, iata ca exista niste jurnalisti care au patruns acolo si au filmat tot ce se putea filma, iar prezentarea este cat se poate de pe bune fara sentimente ascunse sau lucruri tendentioase.

Partea 1, partea 2, partea 3. Via mirceamester.

Si dupa ce vedeti filmul sa-mi ziceti si mie cine are dreptate si cine nu.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Coreea de Sud si Nord

  1. documentarul este fabulos dar locurile sunt groaznice si imi reamintesc de vremea cand, pionier fiind, ma tineau tintuit pe un acoperis bituminat, la 23 august, pe o caldura de 32 de grade amplificate de smoala de sub noi cu niste steaguri imense a caror cozi se tot scufundau in asfaltul moale… si totul doar pentru a putea fi vazuti si filmati din elicopterul cu care Tovarasul si Tovarasa treceau peste oras, in drum spre aeroport…

  2. OMFG! catziash, ori ai fost impreuna cu aia in acelasi timp in acelasi loc, ori coreeni astia sunt chiar blocati si ofera acelasi show ca niste roboti sadici.

  3. Showul Arirang este cam acelasi de pe la sfarsitul anilor 90 cu mici modificari… Sunt de fapt 2 spectacole – Arirang (noaptea, lasere, efecte speciale, nebunii) si Mass Gymnastics (cu un caracter mai pronuntat sportiv, are loc ziua)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: