home to blog Cora Militari – ultimu magazin SH de pe piata

Cora Militari – ultimu magazin SH de pe piata

Am fost azi dimineata in Cora Militari, sa isi ia un preten memory stick si eu sa imi caut sapca.
N-am gasit de niciunele. Dar, pana acolo mai e. In schimb, la ora 11, ora la care multi dintre noi dorm de rup patul, in Cora era plin de n-aveai loc sa arunci un ac.
Sa se inteleaga ca n-am nimic cu cei care se duc la cumparaturi, mai ales ca e ok sa incerci sa gasesti timp liber duminica.
Dar, cum dracu sa fie asa de plin la ora aia? Bine, hai sa zicem ca e ok sa fie atat de aglomerat, ca cica sunt preturi mici.
In schimb, in loc de preturi mici, am vazut acolo batai pe haine. Haine ce erau puse la gramada, la fel cum sunt in magazinele de SH. Preturi mari … bineinteles. Adica, in IDM sunt de 3 ori mai ieftine si de 3 ori mai misto. Dar, nu ca in Cora. Adica, gecile groase se vindeau fara sa se uite cine ce cum arata, indiferent de ce si cum se duceau. Treningurile cu LOTTO, 130 de lei, si la fel ca alea din piata. Sepcile acelasi pret. Si un singur model.

Ca sa nu mai zic de electronice. Acolo am impresia ca astia cumpara de la emag, depozitul de calculatoare si altele si le vand in Cora la preturi din alea … cu mult peste.

Respectiv m-am convins inca o data, de ce nu ma duc in Cora 😉

PS: iar mi-a oferit Carrefour o suma considerabila pentru acest articol ;;)

13 thoughts on “Cora Militari – ultimu magazin SH de pe piata

 1. Sa fim seriosi? Fac cumparaturi la cora. Singura mea reclamatie sunt angajatii. te trateaza cam urat…

  georegta radan, angajatii au procedat corect.
  Vin si eu la tine acasa, dau copilului meu 3-4 bunuri valorica sa se joace cu ele. Cand plec uit si cu asta basta… Tu ce faci? Chemi politia sau ne mai dai bunuri valorice?

  ionutz24 , se observa varsta ta de 24 de ani..
  Nu multi romani au un salariu decent. Tu, inca traiesti pe banii parintilor mucos mic. Noi, de pe timpul lui ceausescu, ne place sa cumparam ieftin si prost. Mentalitate? Habar n-ai de mentalitate si comentezi… Veziti de rahatul de tau si mai taci.

  Nu-ti convine cora du-te la alte magazine, sunt zeci de magazine.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: