home de pe net, Idiocracy Copilul asta a murit

Copilul asta a murit

Deci va rog eu, incetati cu tampeniile astea, sunt de 5 ani de zile pe messenger, ala nu va dati seama ca e mort de mult?

elodia

22 thoughts on “Copilul asta a murit

 1. Bai .. de data asta tin cu Piticu.
  Mass-ul asta circula de ceva timp . Presupunand (prin absurd) ca e vorba de un caz real, logica, nu senzationalismul sau cinismul ne spune ca pana acum ori a primit sangele de care avea nevoie ori a plecat la loc cu verdeatza.
  In caz ca de 5 ani incoace are constant nevoie de transfuzii sanguine inseamna ca are cea mai mare hemoragie din istorie. 🙂

 2. ati avut vreunul curiozitatea sa sunati la numarul ala de telefon ?
  nu am ab4 , am primit si eu mass-ul asta , asa ca nu am dat atentie
  nu cumva doarincarcam o cartela cu astfel de mass ?

 3. Cred ca si Rares e de mult in lumea celor drepti. Sau se vindeca acum si cancerul la creier? Asta ori e mort, ori canta manele. 😀

  “Bună, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rareş . El inseamnă tot ptr mine, şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier. Din păcate eu si soţul meu nu avem bani nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord că pentru fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista şi ajute-ne. Dă-l mai departe te rugăm.”

 4. Pfffff, god damn it! Spamurile astea sunt absolut de rahat. Asa se fura id-urile de mail, ca mai apoi sa fie vandute pe bani frumosi unor firme (ca tot se primesc pe mail diverse reclame necerute etc). Si daca sunt ceruti si bani in diverse scopuri “umanitare” atunci e si mai mare escrocheria.

 5. Piticule, pt. moment abonatul apelat nu poate fi contactat, va rugam sa reveniti. Ce dracu se isterizeaza astia atat cu salvarea vietii pixului, a murit mah, gata, hua, nu vedeti ca are telefonul inchis? Am sunat ca deja ma luara spumele, dupa ce am citit la tine, am primit mass cu kkt asta de mesaj.

 6. Mda.. nu stiu daca mai e deschisa discutia dar acest mesaj l-am primit azi pe mail.. Mesajul a fost trimis la zeci de adrese deci de cati ani spuneati in 2008 ca circula pe net? Na acum e 2012 :)) si cred ca va mai circula bine mersi vreo 10 ani…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: