home to blog Copii disparuti de pe Facebook

Copii disparuti de pe Facebook

Stirea asta e cu atat mai grava cu cat fetele au 11 si 13 ani.

 

Iar psihologul ala e pur si simplu idiot. Sa ii interzici ceva cuiva, atunci persoana aia va face lucrurul interzis cu mai multa pasiune si mai multa ura. Nimic n-a invatat in facultatea aia. Cum sa interzici copilului accesul la Facebook, atat timp cat toata scoala e obligata sa aiba asa ceva, iar la inceputul scolilor pe tabla se scriu id-uri de mess si linkuri de facebook / hi5.  Nu il interzici, dar iti creezi o relatie de prietenie cu copilul tau atat timp cat tu ai acces, cu acordul lui in contul lui de Facebook / mess / arhiva, etc. Si astfel ii poti arata punand degetul unde greseste, ce greseste, cum greseste, ce e rau si cum se face. Hai ca nu e greu, dar nici parintii, nici psihologii aia, nici scoala nu sunt interesati de asa ceva.

Iar daca apare o masina scumpa care ia vreo gagica de la scoala toata clasa devine invidioasa si vor si ele la fel. Daca una si-a gasit un iubit pe Facebook, umbla vestea mai rau ca o alerta de tsunami.

 

28 thoughts on “Copii disparuti de pe Facebook

  1. prostie exista in capul lor. le-au gasit in ceva bar, azi. Sunt niste pitipoance, au aratat poze. Asa ca nu ma astept sa aiba creier. Da-le dreacu de tampite

  2. Cum vorbesti tu ca un om mare.
    ::))
    Probabil citim continuarea povestii fetelor in 2050- daca mai traim – in vreo carte gen: Crime cu autori necunoscuti din Romania, ultimilor 50 de ani.

  3. Exista cateva cuvinte cheie….ce sunt verificate sa se depizteze:fraude,acte de terorism…ilegalitati….deci cu alte cuvinte incearca sa scrii bomba casa poporului…sa vedem ce se intampla….ps:(bomba era boc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.