home news Constanta e cu Basescu

Constanta e cu Basescu

Reportaj 🙂

Am nimerit azi in mijlocul mitingului.
Si nu as fi dat pe acolo daca nu m-as fi trezit ca la un moment dat vin din spate, din dreapta, in stanga era blocat si inainte era marea. 🙂


Ma rog, a fost o mare desfasurare de forte la Constanta pentru sustinerea Presedintelui. Peste 25.000 de oameni dupa datele jandarmeriei.
Am remarcat prezenta unor persoane bine imbracate, PLD-isti si PD-isti, maxim 40 de ani, masini de politie comunitara venite la miting din judetele limitrofe.

Interesant e ca lumea a venit la miting pregatita de data asta, cu munca de partid, cu steaguri, pancarte, tricouri. De asemenea cu multa voie buna, vorbe, bucurie si … probabil placerea ca fac ceva bine.

Am stat sa mananc la un restaurant de langa Casino, loc ce a fost repede ocupat de activistii de partid, pentru oranizarea unei mese pentru sefii filialelor.
Ca de obicei, lume la geamuri, bucuroasa ca vede sustinatori de ai lui Basescu.  S-au intors acasa pe la ora 22 🙂 Nu de alta dar i-am intalnit si pe A2 🙂

Mai jos poze 🙂

Piticu.ro in reportaj de la fata locului 😉

10 thoughts on “Constanta e cu Basescu

 1. 25000 mi se pare un numar mai mult decat considerabil. Bineinteles ca prezenta pe televiziuni a fost minima.
  Oricum, devine din ce in ce mai clar rezultatul votului de pe 19 mai. Problema nu e daca Basescu va reveni ca Presedinte al Romaniei, problema este… cum dizolvam Parlamentul?

 2. 1.

  Piticule, m-am prins de ce persoane inteligente precum tu însuţi (btw, chiar nu fac mişto – dacă te-aş crede prost nu ţi-aş comenta pe site) îl pupaţi în fund pe Băsescu goatse style.

  E trendy. E un fel de preacurvie intelectuală: nu eşti o Monica Gabor/Columbeanu pe motiv că ultimul tău cromozom e Y iar în mediul prin care umbli (pseudo-intelectuali, îmi permit să mă hazardez 😉 ) e la modă să ţii cu Băsescu şi să te intereseze doar vorbe, nu fapte.

  2.

  Ghidându-mă după minunaţii de la Realitatea (pupinbăşească precum Antena 3 e pupinvoiculească) au fost doar 10.000 de oameni.
  Acum însă voi bănui că ai numărat tu personal cifrele sau că ai umflat un pic pe cele din Jurnalul.

  3.

  Dacă în decembrie 2004, când s-a votat masiv împotriva PSD-ului (acum fiind vorba de vot pro sau contra Băsescu, care aleargă singur împotriva sa) la cel de-al doilea tur de scrutin, tot au fost împotriva lui Băsescu 39,08% din alegătorii constănţeni care au votat (Sursa: BEC.

  Şi tu-mi spui mie CĂ COnstanţa e cu Băse… permite-mi să îţi arăt boldul de mai sus şi să-ţi zic că pute… Eu, în calitate de “satana rezidentă” deoarece mi-am exprimat opinii împotriva lui Băsescu, te-am întrebat o dată de 3 realizări ale lui Băşescu (fapte, nu vorbe) iar tu mi-ai răspuns cu ce-a furat PSD-ul… eu nu mănânc din boldul ăla pentru că recunosc că a furat PSD-ul (văd paiul/bârna) dar tu chiar nu vezi nimic în ochii lui Băşescu?

  Nu te mai vinde. Pe termen mediu şi lung nu se merită.

 3. nu prea ai cum … s-a discutat asta 🙂

  tre intai tariceanu dupa care sa mai pice 3 guverne … deci scandal mare 😉

  oricum astia si-o fura rau 😉

 4. 25 de mii a zis jandarmeria, eu i-am copiat pe ei.

  Uite ce mail am primit :

  Cu toti stiti cred piata Ovidiu din Constanta. Nu aveai loc sa arunci un ac in momentul cind a inceput base sa vorbeasca. Atitea lume nu a vazut piata aia nici pe vremea impuscatului.

  Anyway …. eu eram in spate, in trecere, intr-un bar [puneam la cale niste transport de marfa in port … stii tu … ] … n-am avut legatura cu mitingul, am vazut lume si le-am facut poze doar 😉

 5. Unde a zis Jandarmeria? Dă-mi şi mie un comunicat de presă, ceva… “verba volant, scripta manent” – iar aici vâd doar “verbă” de-a ta scrisă… 😉

 6. Ora 16:00. Autocare în şir indian la intrarea în oraş: Buzău, Ialomiţa, Ilfov, Călăraşi, Tulcea, Brăila, Galaţi… Vasile Blaga anunţă mândru: “Sunt 30.000 de oameni aici!”. Jandarmii au păreri împărţite: unii spun 25.000-27.000, alţii – 15.000. Pancarte confecţionate de partid (sau Jurnalul National

  LINKUL dat de tine Z

 7. e meserie basescu, el aduna 15.000 in spania, vanghelie 200, el aduna 25.000 la constanta, mazare aduce cu japca abia 3.000

  ii rupe marinarul, daca isi incordeaza muschii face spectacol

 8. @casper: Ştiu ce scrie în linkul dat de mine (eu dau sursele). Însă piticu se jura că el ştie de la Jandarmerie – de unde de la Jandarmerie?

  Jandarmeria e o instituţie responsabilă. Dă comunicate oficiale. Nu printr-un jandarm de pe stradă care poate nu ştie să numere că el stie doar să bată…

 9. observ ca iar avem activisti de partid ca pe vremea lui raposatu. si camioane cu sustinatori. btw, constanta o fi cu basescu dar la stiri ziceau de autocare de oameni pro base, adusi din toata tara… so no comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.