home to blog Consiliul discriminarii ce asteapta?

Consiliul discriminarii ce asteapta?

Stim cu totii ca n-ai voie sa zici tigan imputit ca se trezeste consiliul discriminarii tiganilor sa te dea in judecata sa iti ceara daune pentru asta. Bine asta daca au ei chef, daca ai si tu chef.

Daca n-au chef se ajunge la faze de genul jurnalul national porneste o campanie cretina in care cere sa se numeasca tiganii inapoi tigani si nu rromi.

Astept ditamai procesul impotriva jurnalului national, astept ditamai campania de presa impotriva acestei decizii, asta doar pentru a vedea ca acel consiliu sau cum so numi nu este doar o vorba in vant.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 thoughts on “Consiliul discriminarii ce asteapta?

  1. publicity stunt:D se resimte criza si la ei ca la otv?:d
    e clar ca ce iti atrage acum “vizibilitate” brusca sunt petitiile online sau campaniile de gen..

  2. Şi dacă se trezesc mai târziu tot e bine. Pentru că rom sau rrom sau rrrom sunt cuvinete inventate care creează confuzie. Cum ar fi să nu-i mai spunem porcului porc şi măgarului măgar pentru că-i jignim?

  3. Dupa ce ca Antonescu n-a putut sa-si termine treaba, acum i-am numit si rromi, ca sa semene cu romani, cand ei de fapt sunt TIGANI.

  4. Nu s-a desfiintat CNCD-ul, de ce afirmam lucruri, doar asa, ca sa ne aflam in treaba?
    CNCD-ul reactioneaza atunci cand este vorba despre acte de discriminare propriu-zise, pe cand initiativa din Jurnalul National, CRETINA, nu implica un fapt de discriminare- din pacate, nu au cum sa fie trasi la raspundere de catre aceasta institutie dar pot fi “mustrati” public de catre presa/bloggeri/societatea civila!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.