home news Concursuri Cartoon Network

Concursuri Cartoon Network

Generatia Poster 2007.

Se adreseaza baietilor si fetelor intre 6 si 16 ani, impartiti in doua grupe.
Cel mai reusit poster va fi publicat in marile orase, pe panouri.
Nu vad cum se pot inregistra participantii in concursul asta, dar termenul limita e 21 iulie. Probabil pana atunci isi vor stabili detaliile.

Am scris ca sa nu ratez ocazia de a pune poza asta, spre placerea lui Emil.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

48 thoughts on “Concursuri Cartoon Network

  1. ba ia giciti mie imi place de un baiat pe nume begu si mai am unu si begu cu mine ne-am pupat o doamne sunt topita dupa el o vai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i love you!

  2. nu este declo nisto este cel mai urat desen dexter este cel mai urat din lumea intreaga de urati si nu este misto este cel mai urat desen din conventia desenelor urate :):):):):):):):):):):):):):):):):):))))) si voi sunteti urati lafel ca desenu hahaha!!! nu este delok frumos care se uite este cel mai fraier :):):):) sa nu va uiteti la dexter delok ca nu este frumos :):):):):):):):):):) asta e tot poate stergeti desenu asta de tot ar fi mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mult mai bine si este cel mai urat mie mi se pare cel mai urat care vrea sa ma sune sa sune la numaru asta 0721166120 ma cheama secret intrebativa singuri :):):):):):)) am glumit cu numaru de telefon nu este almeu ma cheama alexandru si pe tn ???

  3. toti care crede ca este un desen super urat ii pup :*:*:*:*:*:)) ms care nu ii place desenu :)) :*:*:*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.