home to blog Concurs: se cauta cel mai conectat cititor

Concurs: se cauta cel mai conectat cititor

Mai devreme am iesit pe locul 25 din Romania intre prietenii conectati pe Facebook. Sunt ferm convins ca sunt si altii care au mai multe legaturi ca mine.
Asa incat Western Union cauta cel mai conectat cititor de pe piticu.ro   si te invita sa vezi cat de exista este reteaua ta de prieteni de Facebook. Si asta pentru ca sunt convins ca aveti pe Facebook niste prieteni care habar n-aveti cine sunt sau de unde sunt.

Si eu vreau sa stiu pe ce loc esti in lume. Asa ca trebuie sa dai click pe aplicatia Your World, descoperi cat de conectat esti in lume, pe ce loc te afli in clasamentul din Romania si in cate tari ai prieteni. Si dupa ce faci asta, vino aici si comenteaza, spune-mi pe ce loc te-ai clasat, pune o poza sau link-ul permanent catre postarea ta pe facebook, si primii 3 cei mai buni clasati castiga o insigna si un tricou cu rezultatele lor.
Si astfel reteaua ta de prieteni de pe Facebook va fi foarte aproape de tine. Da! Puteti sa spuneti ca asta e un concurs cu tricouri cu Facebook, dar de data asta e pe bune.

9 thoughts on “Concurs: se cauta cel mai conectat cititor

  1. Gabriel is the 12th most networked person in Italy on Social Networks: Gabriel has friends in 34 countries, covering a distance of 1,951,951 Kilometers.

    Mi-am schimbat locatia dar tot asa imi arata. Oh well…

  2. Stefan is the 734th most networked person in Romania on Social Networks: Stefan has friends in 19 countries, covering a distance of 590,484 Kilometers.
    Cred că am încercat de 30 de ori să dau share pe facebook și nu îmi apare. Ai idee care e problema?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.