home to blog Concurs: invitatie la Gorillaz Sound System

Concurs: invitatie la Gorillaz Sound System

Stiti ca mie imi place sa ma joc cu calculatoarele si sa le gasesc cele mai inedite si mai ciudate functii si feature-uri. Windows 7-le l-am stresat, am instalat o groaza de chestii, am facut o groaza de chestii cu el si nu m-a dezamagit niciodata. Stiti ce misto e sa editezi un video in premiere in format HD si intre timp sa poti scrie mailuri, brwosui, sta pe twitter si messenger, iar toate astea doar pe un amarat de procesor si un amarat de hard-disk de laptop.

Cea mai tare chestie mi s-a parut, culmea, nu una de invartit, ci una de scuturat. La un moment dat aveam nevoie sa mut o fereastra pe ecran si am apucat-o cu mouse-ul. Cum nu stiam exact unde sa o pun, ca erau deschise si altele, am tot mutat-o din stanga in dreapta, pana cand au disparut toate ferestrele de sub ea.
Feature-ul meu preferat in Windows 7 este acela care minimizeaza toate ferestrele in afara de cea principala, atunci cand o scuturi. La fel, cand o scuturi din nou, ferestrele revin la pozitia initiala. Misto.

Acum sunt curios ce va place voua la Windows in general – cum va ajuta sa va faceti treaba sau sa va jucati? Care e facilitatea care vi se pare cea mai utila sau cea mai interesanta la Windows, din toata experienta voastra cu el de pana acum?

Dau o invitatie la concertul Gorillaz Sound System, de pe 6 Noiembrie pentru cel mai smecher raspuns.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

24 thoughts on “Concurs: invitatie la Gorillaz Sound System

 1. Wallpaperele… sunt cea mai tare combinatie de LSD, MDMA, iarba si alcool. Practic sunt momente cand doar freci aiurea ferestrele alea si taskbarul, cu imaginile alea in fundal, ma simt ca intr-un manga japonez! TRIP man!

 2. Bre, nu stiu de ce te entuziasmezi asa. Am Windows 7 pe 2 calculatoare, nu mi se pare extraordinar. Parca ai fi platit de cei de la Microsoft sa le faci reclama. De ce nu spui mai bine de driverele pe care ar fi trebuit sa le gaseasca (macar in varianta in care upgradezi de la Vista). Nu zic ca nu are partile lui bune, in cazul in care upgradezi soft-urile raman instalate etc, dar mi se pare mult sa faci atat PR pentru un produs care e departe de a fi perfect. Relativ la ferestre si la cum se comporta desktop-ul in general, mai au mult de lucru pana sa ajunga la nivelul Mac-urilor. Utilizez si Mac si vreau sa spun ca doar muti mouse-ul si ferestrele dispar, apar sau le poti selecta etc… Nu trebuie sa scuturi nimic:) In ceea ce priveste biletul la Gorillaz, nu ma intereseaza. Nu de aia am scris.

 3. Pe langa faza cu scuturatul ferestrei pe care am descoperit-o acum cateva zile, doua chestii mi se mai par misto:
  1. Daca ai o sesiunea a unui program care deschide fisiere (Word, Excel, BSplayer, Notepad etc.) deschisa si in taskbar dai right-click pe acel program, pe langa clasicele close, show, etc. ai si o lista cu ultimele fisiere deschise de programul in cauza.
  2. Asa cum in browser middle click-ul (sau click-ul cu scroll-ul) iti deschide un link intr-un nou tab, Scroll-click-ul pe un program deja deschis (in taskbar) iti va deschide o noua sesiune.

 4. Si inca o chestie, tot in taskbar (fascinat taskbarul asta, apropo) la previewurile ferestrelor deschise(mouse over), daca ai un film ce ruleaza in player (mai putin BS), ti-l va rula si in preview. Nu prea te ajuta cu mult, insa e eye candy.

 5. Mie imi place mult cand dai cu fereastra margini si se face half-screen sau cand dai cu fereastra de top si o maximizeaza, dar imi place la fel si aero shake-ul :).
  Bread-crumb explorer address este foarte utila [chiar daca e mostenire de la Vista]

 6. E fancy, plin de eye catching stuff (un pic mai MACy) si-asa mai departe, da’ un lucru e notabil: nu mai crapa domne toate aplicatiile ca-n vista! In sfarsit e ceva ce “merge”!

 7. Mie cel mai mult imi place ‘show desktop’ pt ca mi-am facut wallpaper cu orarul facultatii si nu trebuie decat sa las cursorul sa alunece in coltul din dreapta sus (fara sa dau click! si da, eu tin taskbarul sus…) si-l vad! 😛

 8. Suportul Hardware.
  Mai multe device-uri recunoscute automat, in cazul in care nu exista deja driverul ti-l ia automat de pe net si la orice update de driver aparut te notifica pentru a ti-l face el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.