Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De data asta berea chiar are o concurenta puternica. Urmeaza sa avem si noi pe piata bere la punga sau bere produsa sintetic 🙂 (asta in speranta ca berea produsa acum nu e 100% chimica).

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. Surprize Kinder

  Salut, Berea trebuie sa aiba un brand pentru a fi buna, sau trebuie sa aiba gust? Ai incercat-o inainte de a o infiera? Macar ai citit ingredientele?

  Tin sa spun ca, desi eram oarecum impotriva brandurilor “de magazin” datorita porcariilor cu brand No.1, Winny, Clever. Insa 365 m-a dat pe spate prin calitate.E adevarat ca berea nu am incercat-o, dar s-o ataci doar asa, din principiu mi se pare lipsit de corectitudine.

  Reply
 2. Gabriel

  M-am tot uitat si nu prea pricepeam ce bere-i aia, asa ca voiam sa-ti reprosez ca n-ai pozat si tu, ca tot romanul fotograf posesor de camera cu telefon, brandu’ beuturii respective.
  Apoi, vazind comentariile, mi-a picat si mie mult asteptata fisa cum ca-i vorba de 365 (credeam ca-i valabilitatea, in zile…).
  In fine, pe unde se gaseste asta, ca mie nu mi-a sarit in ochi; de fapt, daca nu-i bruna, nici n-avea cum.
  PS: ce-i aia pils? N-am fost niciodata curios, desi scrie peste tot, insa pe ambalajul asta scrie cam prea mult.

  Reply
 3. Fjord

  E o bere produsa in Belgia, destul de slaba (vreo 4.5%) si foarte buna, as zice, pentru ca imi plac berile slabe si “dulci”. Din pacate, n-am beneficiat de ea decat o scurta perioada la Mega Image-ul de langa bloc. Mentionez ca nu beau decat Holsten sau Gosser daca nu gasesc 365.

  Reply
 4. ipo

  Bai, berea belgiana e renumita in toata lumea, nu stiu de ce n-ai incerca-o. Eu unul am vazut odata dar am uitat sa iau din meda, bine ca mi-ai adus aminte!

  Reply
 5. parazitu17

  1 berea 365 (asa se numeste) este foarte buna..la gust mi se pare o combinatie intre timisoreana si bergenbier.
  2 este foarte ieftina…1.4 lei 0.5l
  3 alcool 4.7%
  4 ce conteaza din ce e facuta atata timp cat e buna? n-ai de unde sa sti ce baga gigel in alimente chiar daca citesti tu la ingrediente:P
  6 spor la baut;)

  Reply
 6. piticule, tot prost ai ramas

  dintr-o greseala, de fapt cautam o poza cu berea asta atat de buna si ieftina si am dat peste ce crezi? blogul lui piticu. am zis ia ma sa mai arunc un ochi.. dupa multa vreme in care te-am evitat din cauze de prostie maxima si infantilism de care dai dovada si ce sa vezi? te-ai prostit si mai mult. nu ma astept sa reziste prea mult commentul asta dar am sa ma bucur ca ai luat aminte. din pacate pt tine.. degeaba.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.