home Telenovela Vecina Concertul de la ora 21

Concertul de la ora 21

In fiecare seara, in parcare, jos. Si se aude peste tot.

Vin acasa, obosit cu ganduri de somn, mancare si eventual un film. Stau linistit si ma uit la televizor, sau stau pe net si incepe.
Concertul de la ora 9 consta in “tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit”, mai ascutit sau mai gros, in functie de tonalitatea claxonului, de cat de vechi e, sau de ce alarma e vorba.
Personal iubesc claxoanele care pot sa faca geamurile mele sa vibreze. De asemenea si alarmele care suna intr-un singur fel si nu se opresc dupa un minut de piuit.

Eh … si asta e din cauza ca vine vecinul acasa, la ora 21 si isi gaseste locul de parcare ocupat. Sau nu, sau el vrea un loc de parcare si se apuca sa dea cu pumni, picioare in masina respectiva, sau sa claxoneze el.

Concertul se termina pana la ora 22, sau daca apare vreun echipaj de politie. De urmarit obligatoriu in fiecare seara.

5 thoughts on “Concertul de la ora 21

 1. Termopanu nene. Eu n-am stres 🙂

  Când mă duc în delegaţie la prietena mea în zona Militari mă crucesc ce metode de marcat locul de parcare găsesc pe acolo.
  Tot felul de tevi înfipte în pământ… jesus.

  Acolo parchezi maşina aiurea doar dc ai casco.

 2. Drumu Taberei: Astia din zona ne stim toti si n-avem probleme cu ocupatu locului aiurea, dar e in schimb plin de chiori din afara bucurestiului care nu vad semnul mare de PARCARE locatari CU PLATA.
  Fac putin crize (injuraturile clasice cu “ti-a luat ma-ta parcare”, “tzaran venit la bucuresti”, “nu puteai s-o lasi pe bulevard, trebuia s-o iei neaparat pe stradute sa-mi ocupi mie locu”), blochez masina aluia ca sa nu mai poa’ sa iasa, plus biletel cu telefon la el in parbriz….. Cred ca am folosit claxonu doar de vreo 2 ori in mai bine de un an.
  Unu nu vroia sa-mi elibereze locu si mi-a cerut sa-i aduc chitanta ca sa-i demonstrez ca eu chiar platesc locu ala (mai si e vopsit pe jos nr meu de inmatriculare) =)))

 3. @Pyuric : esti un mare increzut jmecher de bucuresti, care te crezi mai destept .. esti o rejectie umana!

 4. Pai de cand mi-am luat carnetu (martie anu trecut adica), da le-am tot schimbat… duminica mi-a venit a 3a 😀

  Kukuruz, merci mult, esti un dulce! >:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.