home news Concerte misto

Concerte misto

Ma uit de ceva timp la concertul din Sidney, frumoase trupe, frumoasa muzica.

Si vreo 44.000 de oameni pe stadionul ala. In schimb, cam asa se poate vedea orasul, intr-o pacura de fum. De ce mi se pare ca imaginea asta nu e diferita de imaginea Intercontinentalului vazuta de la balconul meu?

Stream live pe MSN, pentru internet explorer e un flash ce se vede frumos de la 1.5 metri distanta in full screen, pentru firefox pluginul de apple e necesar, de asemenea si stream pentru cei care il vor direct in media player, aici.

2 thoughts on “Concerte misto

  1. Uite cum au ajuns corporatiile sa isi faca reclama prefacandu-se ca dau un scuipat pe planeta asta.

    Mai are rost sa va spun ca baiatul conului Rotschild (grupul Bilderberg va spune ceva) – numitul David Mayer de Rothschild is face o super mare reclama cu o carticica The Live Earth Global Warming Survival Handbook: 77 Essential Skills To Stop Climate Change pe care o da la pachet cu biletul la concert…

    Ei polueaza linistit, dar ne manipuleaza pe noi, prin pamflete sa consumam si mai putin, daca ar putea ar vrea sa le muncim gratis si nici lumina sa nu mai consumam – cum zice poza aia turn off lights and equipment.

    Corporatiile energetice astfel vor castiga mai mult furnizand mai putina energie ! Doar n-ai sa crezi ca vazand ca le scad vanzarile la energie nu or s-o scumpeasca. BULL SHIT ! TREZITI-VA !

  2. P.S. cred ca e deja notoriu faptul ca numai 0.2% din incasari merg catre replantari de pomi… oare de ce nu ma mira fariseismul acestor manipulatori

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.