home to blog Conan Jandarmul

Conan Jandarmul

Acum am inteles de ce aseara domnul din imaginile de mai jos era aseara obosit si sictirit. Pentru ca a luptat brav, in fruntea trupelor de interventie ale jandarmeriei. Doamnelor si domnilor, vi-l prezint pe Conan Jandarmul.

 

14 thoughts on “Conan Jandarmul

  1. cred ca ti-ai castigat mult respect pentru aceste articole..esti printre putinii blogeri care chiar au luat atitudine si au facut ceva. Restul niste…nu are rost sa jignesc pe nimeni. Respect celor care conteaza. Eroii nu mor niciodata!

  2. PS: am ras dar acum as vrea sa spun ca e un lucru grav.daca ne uitam mai atenti acest jandarm care urla precum un huligan dintr-un film hollywoodian nu stie dupa cine aleaga tot ce stie este ca trebuie sa ii calce pe romani cu bocancul pe fata

  3. Piticule care esti tu pitic, modul ala de comportament face parte din procedurile meseriei lui, asa ca tonul asta ironic mi se pare ca nu-si are locul. Ce ai rezolvat cu asta? Ce ai construit? Sunt atatea subiecte pe care le poti aborda… sau nu poti sa traiesti daca nu faci mishto de cineva? Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si minte !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: