home to blog Comunicate de presa la misto

Comunicate de presa la misto

Ma … eu am impresia ca firmele de PR din .ro sunt prea infumurate si prea pline de fitze ca au aparate foto digitale care dau cu blitzul des, incat zic ca le pot face pe toate.

Altfel nu-mi explic cum se pot produce tampeniile astea. Adica, se vine si se anunta ca trafic.ro indexeaza si hi5.com, in schimb pe hi5 nu apare nimic, iar statisticile din trafic sunt zero. Sau merge doar cateva ore pe zi.
Sau … vine o firma si anunta ca pune hot-spot free la Universitate, investitie de 3.000 de euro si ca va fi disponibil intr-o saptamana. Sunt curios cat vor mai trece  doua  luni pana va fi operational. Sau, cat de repede se va fura.
Si daca intru pe comunicate de presa .ro ma mai minunez de altele.

Va intereseaza daca e gata, sau nu? Sau nu va temeti ca va faceti firma de ras?

Si ma mai mira o chestie. De ce da Pro Cinema ziua Teo in reluare (emisiunile de anii trecuti),  iar  … Teo e in fiecare seara la Romantica?

2 thoughts on “Comunicate de presa la misto

  1. Mi se pare cea mai mare prostie sa indexezi HI5-ul cat timp nu apartine de Romania sau are legatura cu Romania, ca daca isi fac 850 000 de romani cont(la ultimul search pentru Romania cu vasrta intre 14 – 99 ani)si dintre ei intra 50-60 de mii pe zi, gata se poate considera ca fiind si al nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.