40 thoughts on “No comment: jurnalisti agresati la protestul Antena 3

 1. Ce mizerie se poate crea din cauza unui corupt – a unui diabetic, a unui bolnavicios, a unui om care oricum are viata pecetluita.

 2. La faza a doua cand ai fost atacat din spate poti observa cum intervine barbatul cu tricou alb si ochelari de soare care facea poze cu aparatul acela mic.
  Stiu meserie baietii 😉

 3. Foarte bine ca ai intervenit. Cred ca a fost un act de curaj sa te plimbi alaturi de ceata aceea de oligofreni.

 4. În primul rând, stimă și respect pentru caracterul pe care îl ai! Una e să vii cu ideea întipărită de a lovi/apăra pe cineva și alta e să reacționezi instantaneu, așa cum ai făcut tu!

  În al doilea rând, deși este o oră destul de târzie, am tras de mine să văd aceste imagini și, credeți-mă, că am reușit cu greu să o fac (și nu din cauza oboselii!). Îmi provoacă o greață enormă faptul că am văzut în filmările de azi de la această “plimbare” oameni care practic nu au nimic în cap! De-a dreptul, dacă-i bagi într-o cameră și le repeți aceeași poezie, pe aia o vor avea în cap și nici măcar “Tatăl nostru” nu va mai fi la fel de credibil cu acea poezie imprimată parcă pe neuronul lor (în cazul de față versurile sunt ceva de genul “Antena 3 e aici”, “Jos Băsescu”, etc).

  Nu mă întind la comentarii nesfârșite, că nu-și are rostul subiectul, dar concluzionez cu amărăciune că s-a ajuns la “planul B”, iar ceea ce este și mai dureros este că se încaieră românii cu românii! În loc să fim uniți, pentru un scop comun, ne scoatem ochii reciproc. Asta se și dorește, pentru că trebuie să fim cu toții ocupați cu astfel de activități și să nu vedem, de fapt, în ce direcție ne îndreptăm și ce va urma.

  To be continued…

 5. @Lau: vrei sa fim uniti? Fiti corecti! Basescu la Puscarie si el impreuna cu toata ciuma portocalie. Intreaba-te cum si-a dat Basescu singur casa si cum e posibil sa mai fie in libertate. Intreaba-te cum e posibil ca dosarul flota sa fie ingropat si de la dosarul ALRO sa dispara documente intregi si inregistrati incriminatoare din dosar. Dupa ce te intrebi toate astea, pe urma sa vezi sa ne intrebi si pe noi de ce societatea romaneasca e divizata. Daca ai impresia ca ieri oamenii aia au iesit pt Voiculescu va inselati din nou. Sunteti intr-o eroare.
  Eu n-am iesit ca nu sunt din Bucuresti, dar ar fi iesit cu drag nu pt securitstul Voiculescu care probabil a furat ci pentru faptul ca a fost totusi condamnat printr-un proces la comanda ca razbunare pentru treaba cu fratiorul. Nu ma crezi? Intereseaza-te cum “s-a tras la sorti” completul de judecata, cum s-au pus sechestre in ziua 1 si cum la momentul tragerii la sroti judecatorii nici nu erau angajati propriu-zis la acea institutie.
  Repet, nu dau 2 bani pe securistul Voiculescu, insa cand securistul din fruntea statului se da civilizat si corect in timp ce coruptia la nivel inalt e chiar in familia sa, scuza-ma, insa asta nu inghit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.