home to blog Colinde, colinde

Colinde, colinde

Ma intorceam de la cumparaturi de bere adineauri si in fata blocului erau niste colindatori copii care aveau o dilema. Am vrut sa ii pun sa ma colinde, ca sigur n-au gasit pe nimeni acasa, cand ii aud: Cum a facut ala 5 milioane intr-o singura seara anul trecut, ca in seara asta abia daca am strans 50 de lei?

Asa incat ei nu m-au bagat in seama, eu am intrat in bloc si mi-am vazut de treaba. Ma asteptam sa fie valul de colindatori la usa si sa nu le deschid niciunuia dintre ei. De altfel n-am acasa decat 3 pungi de pufuleti Gusto si vreo 30 de lei in portofel. Cand colo, in spatele blocului de data asta, nu in fata ca dimineata, venisera baietii imbracati in Mos Craciun cu trompete si trombon.

 

Ca de obicei oamenii le aruncau bani de la balcon.

Unde sunt studentii aia la teologie care colindau atat de frumos pe scarile blocului?
Apropo, voi cand ati fost ultima data la colindat si care a fost scorul obtinut?

2 thoughts on “Colinde, colinde

  1. He… Pai de ce crezi ca merg cu colindul, de drag? Prea putini sunt cei care fac asta de dragul traditiei; acum totul a devenit o afacere. Oricum , nimeni nu mai colinda de nebun prin straini. Majoritatea merg la “unchiu” si rudele aferente, la vecinu , la colegu` ala cu bani a lu tati s.a.m.d.
    Sarbatori Fericite!!!

  2. cine se duce la colindat cred ca nu ar trebuii sa mearga pentru bani,te duci pentru ca asa simti sa le urezi de bine celor din jurul tau,fara sa mai astepti vreo recompensa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: