home to blog colinde … 2008

colinde … 2008

Aceiasi oameni de 6 ani de zile. Vin tocmai de la Vaslui la Bucuresti in fiecare an sa colinde, se plang ca lumea nu ii intelege si doar unii ii apreciaza. Unii le mai dau si bani. Astia m-au trezit pe mine azi dimineata din somn si nu mi-a parut rau ca au facut asta, se aud bine.
13 thoughts on “colinde … 2008

  1. Poate canta bine, poate au batut mult drum. Dar totusi suntem in 14 decembrie. Si combinatia colinde-capra nu prea merge. Colindele de Craciun, capra de Revelion. 6 zile diferenta. Asta e un fel de banano-mar.

  2. In Iasi au venit niste studenti de la Conservator imbracati in Mos Craciun si au cantat diferite colinde printre blocuri. Partea faina e ca toti banii pe care ii faceau, ii donau unui camin de copii.

  3. un grup de colindatori inimosi care cu banii castigati din perpetuarea traditiilor romanesti 😛 vor face o bauta si-si vor snopi nevestele in noaptea de craciun. astfel, ii vom vedea impreuna cu rudele si prietenii pe 26 la ora 5, pro tv.

  4. bunica bate toba-n casa mare :))
    hehe, mi-e putin dor de harmalaia aia de sarbatori din Romania. Aici e stupid de liniste, mai arunca unii altii cate o petarda dar nu mai mult ca la o onomastica 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: