home to blog Cocalari si printzese

Cocalari si printzese

I-am vazut ieri pe amandoi, in doua ipostaze diferite.

Primul:  Are o supernova in parcare, nu o misca de acolo de teama sa nu pateasca ceva cu masina, sau n-are bani de benzina. Dar face rost de un Audi si vine sa se dea cu el mare in parcare, aprinde faruri, porneste avarii si o blocheaza pe vecina de la 2 care are un megane si vrea sa plece.
S-a laudat oare ca a condus masina lui Zoso?

A doua: E o gagica trecuta de 20 de ani, intra in magazin si intreaba daca sunt cartele de cosmote de 5 euro. E clar n-are bani de alta retea, prefera cosmote ca sa vorbeasca gratis. Afla ca sunt cartele de 5 euro si se face ca se duce in magazin sa se mai uite. Se duce fix la raionul de parfumuri, ia un spray, se da din dreptul camerei video si se spraiaza de umple tot magazinul de miros.

Ma gandesc, oare facuse baie inainte, sau a venit de pe camp, se duce in club si s-a dat cu spray ca sa nu puta?

15 thoughts on “Cocalari si printzese

  1. este o singura fraza cu care nu sunt de acord :d, in rest totul este … PERFECT 🙂
    “E clar n-are bani de alta retea, prefera cosmote ca sa vorbeasca gratis” – eu am cosmote, folosesc cosmote, abonament ce-i drept insa nu pt ca nu am bani sau pt ca vreau sa vb gratis, ci pt faptul ca am ab la ei inca de cand exista cosmorom dar si pt ca mi-au facut o super oferta cand au fost cosmorom-ul a fost cumparat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: