home to blog Coca-Cola o porcarie de baut

Coca-Cola o porcarie de baut

Nu mai beau cola de cel putin 6 luni. Si asta e o performanta. De la minim 2 litri de cola bauti pe zi care insemnau o apasare impresionanta in buget, am reusit sa nu mai beau deloc, brusc si fara probleme.     Si asta fara chestii prea complicate, pur si simplu n-am mai putut bea asta. De ce? Vedeti in clipul asta.

Video de Cosmin.

Uneori mai beau cola cand ajung la vreun fast food din ala interesant si acolo altceva n-am ce bea la meniu. Dar asa e mai bine, mai sanatos, fara senzatii de greata dimineata, fara sa miroasa gura si fara o senzatie de  nasol in gura dupa ce ai baut un pahar de cola, din apa statua sau cine stie ce sursa de apa indoielnica.

Sa nu credeti ca recomand Pepsi. Au aceeasi sursa de apa, deci sunt la fel de prosti. De fapt abia acum pepsi sunt la fel ca ieri si azi. Sunt si ei la fel  ca dinainte de ’89. Mai raman viespile dinauntru.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 thoughts on “Coca-Cola o porcarie de baut

  1. Eu sunt in Atena in acest moment si va asigur ca aici Pepsi este exact ca cel din tara. Ma refer la gust. Sunt Pepsi Lover forever, asa ca pe unde merg..logic consum acest produs. Sincer, nu am simtit nicio diferenta. Chiar acum mi-am comandat un Pepsi Max! 🙂

  2. Este absolut adevarat. Dar era o vreme cand Fanta sau Coca-Cola din Germania erau absolut oribile. Din cauza sursei de apa pe care o foloseau. Au schimbat sursa si e OK! 🙂
    Iar legat de diferenta dintre produsele de afara, incercati ciocolata Milka produsa in Austria si incercati cea facuta la noi…diferenta imensa!

  3. Am baut Coca-Cola si Fanta in Italia si desi nu sunt un bautor de sucuri inrait (beau chiar destul de rar, de 2-3 ori /luna) am simtit diferenta instant. Daca la Cola se simt acele piscaturi de care vorbeai si tu, la Fanta simti gustul de portocale, nu cel de coloranti cum e la noi si in plus de asta pe eticheta lor scria ca Fanta contine 12% suc de portocale, la noi parca citisem cand m-am intors din Italia ca are doar 5%. Ei, ce sa-i faci, romanii is mai fraeri, mai putin suc, mai multa apa, statuta ca aia le place lor.

  4. hei ! produsele cola din ce stiu eu au gust diferit in fiecare tara…schimba usor compozitia de ingrediente in functie de preferintele clientilor, in spania au scos un produs cola cu vin, undeva in asia, bere cola si asa mai departe…grecii spre ex n-au auzit de fanta shokata,etc. incerc sa evit cola/pepsi cat de mult pot pentru ca indiferent de gust stiu ca nu sunt tocmai sanatoase.

    cat despre Milka, eu stiu ca are acelasi gust peste tot. cel putin asta zic oamenii din kraft cu care am mai vbit

  5. Coca-Cola vine ambalată în pungi de plastic vidate, sub formă de caramel. Singurul „ingredient” care diferă este apa folosită și cantitatea de apă ce se amestecă cu fiecare pungă de caramel în parte. Vezi McD. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.