CNN

Dupa ultimele evenimente din State, RCS-ul a schimbat, in programele lor, CNN international cu CNN US;  sunt curios daca mai exista CNN international pe frecvente.

In alta ordine de idei, am vazut acuma ca se poate ca o conferinta de presa sa fie transmisa pe un videowall si atat. Adica camerele filmau videowall-ul, iar sunetul era din microfoane. Pe langa asta cum sa butezi windowsul in timpul unei conferinte de presa si cu sunetul dat la maxim, astfel incat sa se auda tare.

Pentru cei care nu stiu ce e un videowall, le puteti vedea in cadrul emisiunilor Realitatea sau Money Channel, e peretele ala cu imagine din spate. Si nu e proiectata 🙂

3 thoughts on “CNN

  1. nu cred ca rcsul a schimbat frecventa. cnn international face preluari, in cazuri de breaking news de pe cnn us. asa s-a intamplat pentru ceva vreme in timpul alegerilor prezidentiale din sua.

  2. o fi alegerea lor sa nu o pastreze, stiu ca se mai intampla. si sint unele emisiuni gen anderson cooper 360 care sint preluate in fiecare seara, dar cu grafica cnn us. oricum, ar fi interesant de intrebat la rds.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.