home news CNN in HD

CNN in HD

Uite ca la asta nu ma asteptam. Adica ca CNN  sa nu fie in HD. Credeam ca ei sunt deja de mult. Dar nu, se gandesc sa inceapa de vineri emisia in HD. Ceea ce e bine. Adica nu degeaba ne cumparam televizoarele astea care cica sunt HD, dar noi nu stim cu ce se mananca pentru ca nu avem receivere si / sau alte scule care sa ne preia semnalul de tip high definition.

Hoo ca m-am aberat. Pana sa vedem noi ca putem receptiona televiziune HD in Romania mai trece ceva apa pe Dambovitza. Pana una alta CNN renunta la sursele sale de stiri ce nu ii pot furniza materiale de tip HD, atat timp cat ei vor sa fie primii ce trimit lumii o informatie, bineinteles ilustrata cu imagini.

Iar daca CNN a renuntat la Reuters, isi va face singur agentie de stiri. Si ca sa linistesc niste ape, uite … CNN vorbeste de news gathering, numai ca news gathering inseamna mult mai mult acolo.

Vazuta la Zoso, link de stire pe Yahoo. Eu mai dorm din cand in cand 🙂

5 thoughts on “CNN in HD

  1. le confunzi de data asta…
    semnalul hd nu e dependent de reteaua prin care se transmite. poti sa ai hd si pe retea RF (cablu ala obisnuit). conteaza cine transmite si cine recepteaza. in cazu asta televiziunile si televizoarele hd.

    daca ai un semnal hd pe cablu, tv-ul tau il va vedea ca si hd si atit. numai ca la noi, nu numai ca nu exista tv care sa transmita in hd, dar nici difucozri de cablu care sa retransmita asa ceva…

  2. televizoare au aparut dar de ce vrem HD cand tvr-ul inca lucreaza in betacam….

    in plus cnn-ul ca si bbc-ul mai face si nele documentare chiar si filme care merita HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: