home to blog Cleopatra Stratan va sustine un concert pe 27 septembrie

Cleopatra Stratan va sustine un concert pe 27 septembrie

Deci nu ieri, nu azi, peste o luna. Pe 27 septembrie.

N-am auzit nicaieri ca aseara sa fi fost vreun concert pe Cotroceni, doar meciul Stelei, iar cleopatra stratan n-a jucat in vreo echipa de pe teren si nici n-a cantat in descidere. Deci pe 27 septembrie.

protv

7 thoughts on “Cleopatra Stratan va sustine un concert pe 27 septembrie

  1. este de admirat acest copil care intr-o lume a “vedetelor” ce nu stiu sa faca decat playback iata ca mai este si cineva care sa le aduca aminte ca o cantare live isi face toti banii.

  2. Felicitări Cleopatrei pentru vocea pe care o care dar e păcat a fost aruncată în industria muzicală aşa devreme.Parcă mai bine era dacă o lăsau să se bucure de copilărie şi apoi avea tot timpul pentru muzică

  3. nu stiu daca “a fost aruncata in industrie” poate ca asta ii place sa faca, sa cante te-ai gandit la asta ? eu unul mi-am sacrificat copilaria pt a face sport si nu regret deloc acest lucru, sunt oameni care prefera sa faca altceva decat sa o arda dubios la colt de bloc…..

  4. Nu poţi compara sportul cu muzica.Chiar dacă incepi de mic să faci sport nu ajungi decât de la 14-15ani să concurezi pe bani pe când în muzică există destui care pentru un pumn de bani calcă pe oricine în picioare.Cu siguranţă îi place să cânte,nu am nici un dubiu însă nu sunt sigur că îi place să aibă atâta atenţie media asupra ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.