home to blog Claudiu

Claudiu

Stii ce e cel mai nasol in viata? Sa fii suficient de prost si de naiv incat sa crezi intr-un tel. Sa crezi ca tu esti ala care muta muntii si face lucruri. Sa fii individul care nu doarmne noaptea pentru ca vrea sa faca sa fie bine. Dar din pacate nu vrei sa faci bine pentru tine. Ci vrei sa faci bine pentru altii, ca prin ei sa faci sa iti fie si tie bine.

Si toata asta se cheama pasiune. Iar atunci cand pasiunea nu e a ta, ci e a angajatorului, acesta nu tine cont, nu vede, nu realizeaza cat de mult iti dai tu silinta ca angajatorul sa fie fericit. Si cand se plictiseste ia masuri. Iar tu, fraierul, treci prin cea mai nasoala depresie. Pentru ca nu stii ce s-a intamplat, pentru ca pentru tine era pasiune, pentru ca ei te vad doar un alt … negru pe plantatie. Si oricum la usa sunt multi altii. Sigur.

Si cand cineva cedeaza, lumea se scandalizeaza doua zile, dupa care merge mai departe. Lupta pentru supravietuire.

Imi pare rau.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 thoughts on “Claudiu

  1. Mare păcat, ori cât de greu îi era, nu merita să se sinucidă, sunt oameni în situații mult mai grele și nu se sinucid 🙁 ,sinuciderea nu e o scăpare, doar pare. Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.