home to blog Ciuc Premium aduce muzica live in strada

Ciuc Premium aduce muzica live in strada

Am stat sa ma gandesc vreo ora ce titlu sa pun articolului astuia, pana la urma ce a iesit consider ca e cel mai potrivit. Si acum sa vedem  de ce. Pentru ca  am fredonat in scris in concursul Bon Jovi, tana naaaa, It’s my life, nana naanaa naaaa.

Iar apoi pentru ca altii au cantat piesa asta live. Si asta din cauza lui Ciuc care aduce muzica live in strada si creeaza experiente superbe pentru comunitati, cu ajutorul comunitatilor. Uitati-va numai la reactia publicului:

Si in al treilea rand pentru ca duminica mergem la Bon Jovi sa tipam, sa sarim, sa dansam, sa strangem fetele in brate. Si nu merg singur, mergem impreuna, in gasca, exact asa cum am promis.

Castigatorii concursului Bon Jovi sunt urmatorii: Koolkool, Aqua Ra, Laurentiu Buica si Magda. Acestia nu vor veni singuri, asa ca ne strangem o gasca mare de 10 oameni si mergem cu totii la concert. Si numai asa concertul va fi super misto indiferent de conditiile meteo sau de orice alte lucruri, pentru ca vom fi noi 10, impreuna.

Concursuri mai sunt pe Facebook.

8 thoughts on “Ciuc Premium aduce muzica live in strada

  1. sunt atat de happy 🙂 mi-am dorit tare mult sa ajung la concert. Multumesc din suflet, faci visele sa devina realitate. O sa fie un concert pe cinste 🙂 si voi fii acoloooo 😀 datorita tie >:D<

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: