home to blog Circulatie restrictionata pe 27 noiembrie

Circulatie restrictionata pe 27 noiembrie

Sa o mai scriem o data, poate cititi si voi de data asta.

Pe 27 noiembrie 2008, adica maine, se inchide iar circulatia pe Sos Kiseleff pentru repetitiile pentru 1 Decembrie. Drept urmare nu vor circula autobuze pe Kiseleff, dar nici pe 1 mai sau Constantin Prezan. Autobuzele vor fi deviate prin Baneasa, dar si tot traficul rutier va fi trimis pe aceeasi ruta.

Ca sa nu patesc ca ieri cand am facut o ora de la aviatorilor la pod Baneasa, moment in care m-am enervat am intors si am lasat masina in parc, maine voi veni pe jos, ca e frumoasa plimbarea de dimineata. Sau cu 41, care tramvai circula, insa va fi aglomerat ca asa circula dimineata.

Aceleasi restrictii se vor impune si luni 1 decembrie. Dar atunci suntem fericiti, lumea nu se duce la munca, se duc sa inghete de frig sa urmareasca magnifica parada militara cu tancuri ruginite.

4 thoughts on “Circulatie restrictionata pe 27 noiembrie

  1. E frumoasa plimbarea de dimineata…
    Nu sunt ruginite tancurile…, pe bune!
    In plus, va fi 1 Decembrie, cand se implinesc 90 de ani de la Unirea mare si e prea putin cum ne putem permite, ca tara si indivizi (ma rog, majoritatea…) sa cinstim cum se cuvine evenimentul in sine.

  2. aici chiar nu te inteleg eu cred ca tu ai uitat sa mai fi mandru ca esti roman si ca pe 1 dec e cea mai impotanta zi a tari ca si ziua ta de nastere tancuri nu sunt uginite si paada nu e prapadita poate si pentru asta blogu au nu are nici o directie pt ca iti perniti sa iei la mistho multe lucru cae pentu multi sunt importante iar cele care chia merita sa le iei o faci fara haz asa ca tac pac mai gandestete unde tie spiritu??????

  3. Ai de capu tau cu bunastarea..ma refer la tine sandossu daca ai dubii. Nu e vorba nici de a fi patriot cum spuneti voi..e vorba de civilizatie aici…in toate tarile normale o parada militara fie ea si in afara unei zile nationale este un prilej de a mai casca ochii si la altceva…tancuri ruginite..etc…asa o fi nu le-am verificat…prietenilor..lasati-va de bloguri si scrieti poezii de genul “ce voios e robinetul”..si imi pare rau de voi…parade de Q7 si alte “patrupede” neruginite…o sa se organizeze si din alea curand..probabil ca atunci nu ne va mai tine pamantul..dar…o meritam din plin.

    Ma inclin cu respect!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: