home to blog Cine zicea ca din videochat nu se fac bani

Cine zicea ca din videochat nu se fac bani

In final avem dovada ca din videochat se fac bani. Si se fac bani suficienti incat sa iti permiti destule. De altfel…

Cel mai mare caz de evaziune fiscală anchetat vreodată: 300 milioane de dolari. Se fac percheziţii la studiouri video chat şi la bănci.

Si nu ca ar fi rau. Sa faci evaziune de 300 de milioane de dolari, cine stie cum. Ci ca autoritatile au pus sechestru pe 15 milioane de dolari din conturile unor baieti.
Aparent au fost perchezitii la 80 de studiouri de videochat si alte 13 adrese de domiciliu. Va dati seama ce au gasit acolo? Ce actiuni au destramat? Sau poate procurorii DIICOT s-au dus si ei sa vada cum se lucreaza acolo.

Si daca ma gandesc ca la un studio lucreaza sa zicem asa, 10 – 20 de fete. Iata cate fete romance sunt dezinhibate si deschise.

Va dati seama ca tipa asta pana la urma si-a luat masina pe bune da? Cu incredere in fortele ei.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 thoughts on “Cine zicea ca din videochat nu se fac bani

  1. Nu cred ca exista persoane care sa sustina ca nu se fac bani din videochat. Se fac suficienti cat sa iti permiti orice iti doresti. Bineinteles ca fara implicare si ambitie nu ajungi prea departe.

  2. Nu stiu ce sa zic, eu nu prea sunt de acord cu videochaturile. Poate sa vina oricine ar veni sa imi zica mie ca se fac bani, asta nu pun la indoiala insa mi se pare putin injositor.
    Iar faza aia cu masina cumparata mi se pare fake rau, doar femeile super naive cred asta. Intr-adevar, traiesti bine din videochat insa unde este stima de sine? E fix treaba lor, daca femeile vor sa faca. La urma urmei, exista si subreddit-uri in care femeile se arata dezbracate pe gratis, din amuzament si nu li se pare nimic lipsit de stima. Fiecare face ce vrea, cu toate ca mie nu imi plac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.