home to blog Cine merge la Târgul de sclavi de la Alba Iulia?

Cine merge la Târgul de sclavi de la Alba Iulia?

Din presa de astăzi aflu că la Alba Iulia va avea loc la începutul lunii mai, un târg de sclavi. Așa zice, așa cităm:

Unul dintre cele mai importante evenimente va fi Festivalul Roman Apulum care se va desfăşura în weekendul 2-3 mai 2015, în cetatea Alba Carolina. Pentru turiştii care vor ajunge în cetate în mini-vacanţa de 1 mai, autorităţile au pregătit târguri de sclavi, lupte de gladiatori, războaie daco-romane, demonstraţii militare, ateliere meşteşugăreşti tradiţionale, dansuri şi jocuri antice.

De altfel,

Primăria Alba Iulia investeşte 570.000 euro în 2015 pentru evenimente care să crească numărul turiştilor în cetate iar 129.000 euro din suma totală vor fi alocate pentru evenimentele din luna mai, se arată într-un comunicat remis, joi.

Buna treaba. Bun comunicat. Bravo Alba Iulia.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cine merge la Târgul de sclavi de la Alba Iulia?

  1. Parca a mai fost si in anii trecuti evenimentul (cel putin asa am vazut la TV), cred totusi ca exprimarea “targ de sclavi” este nefericita, initial ma gandisem ca scrii despre vreun targ de ocupare a locurilor de munca in strainatate :).

  2. nu imi pasa de aia piticule vreau Oltenia independenta de Bucuresti si apoi uniune cu Banat si Ardeal adica treceti batalioane romane Carpatii spre sud si zdrobiti mafia imputitilor de colorati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: