Cine este studentul anului in 2013

Cine este studentul anului in 2013

Ca in fiecare an se organizeaza si la noi competitia “Studentul Anului”, un proiect organizat la nivel național, care încearcă să unească mediul business de mediul studențesc și care premiază excelența în mediul universitar românesc pe cinci categorii de concurs: Economie, Jurnalism și Comunicare, Medicină, Drept și Arhitectură.

studentul anului 2013 - editia a zecea

Scopul întregului proiect este de a promova și totodată de a le recunoaște meritele celor mai buni studenți din aceste domenii, acelor studenți care demonstrează că în afara rezultatelor academice extraordinare sunt capabili și de a răspunde provocărilor propuse atât de reprezentanți de renume ai universităților, cât și a celor de pe piața muncii.

Pentru a demonstra că ei merită să facă parte din elita mediului universitar, studenții trebuie să rezolve o temă de concurs gândită sub forma unui eseu sau a unei aplicații, propusă de partenerul principal de pe fiecare categorie a competiției. De asemenea, această temă de concurs este însoțită și de un formular de participare care prezintă activitățile curriculare, dar și extra-curriculare în care au fost implicați, până în prezent, studenții participanți.

Primii trei finaliști ai fiecărei categorii vor fi răsplătiți cu premii în cadrul Galei de Premiere, un eveniment formal care închide an de an competiția și în cadrul căruia se întâlnesc toți susținătorii proiectului.

Si pentru inscriere nu trebuie decat sa intrati pe pagina evenimentului si sa alegeti categoria pentru care vreti sa participati. Premiile se ridica la 1.500 de euro, dar si posibilitatea de a te face remarcat atat in fata juriului, cat si in fata altor reprezentanti ai mediului de afaceri.
Pe langa aceasta si pagina de Facebook va poate ajuta. Iar evenimentul este organizat de VIP Romania.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply