home to blog Cine e cu PSD?

Cine e cu PSD?

Acuma vreau sa stiu si eu, daca exista vreun blogger care sustine prostanacul. Daca exista cineva pe internet care sa sustina mare si tare … ca politica social democrata in care noi trebuie sa platim pensionarii si cei ce nu vor sa munceasca e cea corecta.

Cei care sunt impotriva lui Basescu nu intra in considerare. Deci Z nu ma refer la tine, ma refer doar la cei care sustin ideea de PSD. Fara sa accepte ca ultimii doi ani de zile au insemnat un progres si nu un regres in economie si in dezvoltarea Romaniei. Dupa asta va voi aduce si argumente.

16 thoughts on “Cine e cu PSD?

  1. Schimbarea, presupun ca habar n-aveai ca tatal lui Geoana a fost general pe vremea lui Ceausescu si sef al Apararii Civile a Bucurestiului, nu?

    E amuzant cat de simplu privesc oamenii politica. Fie aia sunt prosti, fie sunt destepti dar fura. Alb sau negru si asta bazandu-se numai pe ideea preconceputa ca publicul are absolut toate detaliile. Si totusi se iconizeaza imaginea liderului curat, care va eradica problemele din tara prin actiuni drastice si fulgeratoare. Un Basescu, un Vadim, un Becali.

    If that’s what you really, really want…

  2. PSD a avut prea mult timp la dispozitie ca sa faca ceva , au dat cu piciorul atunci cand au putut face ceva in schimb BASE mai are sansa asta => Vot 19 mai – Haga – Nu pt demitere

  3. @shoparlu

    Nu ti se pare o alaturare corecta nici chair cand vorbim de aprox 1 milion de pensionari “pe caz de boala” fraudulosi ? Care pe deasupra mai si obtin venituri la negru din diverse activitati ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.