home to blog Cine a spus ca se poate circula?

Cine a spus ca se poate circula?

Un baiat pe nume Sorin Oprescu tipa aseara la televizor ca vrea sare pe strazi. Increzatori in ceea ce spune el, toata lumea a iesit cu masina azi in trafic. Pe strazi pauza sare, pauza masini de interventie, sub scuza ca e viscol si nu pot sa intervina pe viscol. Dar cu sare puteau sa dea, iar mocirla de pe strada nu se transforma in gheata. Iar fara pe strazi s-a transformat in gheata.

Azi dimineata Oprescu iarasi, in direct, spunea ca in Bucuresti se circula, uite pe imagini. In timpul asta eu ma chinuiam sa plec din panta langa Gara de Nord, iar zapada era de cativa centrimetri pe strada. Pe langa asta oamenii de pe trotuar aruncau zapada pe strada, ca asa ii invata mama lor acasa.

Pietonii circulau pe strada, ca n-au chef sa mearga pe trotuare, iar soferii treceau pe rosu curat, sub scuza ca nu pot opri la semafor. Pentru asta a trebuit sa intru in cateva intersectii cu claxonul prelungit si sa ma chinui sa nu merg foarte tare ca sa pot opri in siguranta.

DN1 este in continuare blocat, iar acolo intervine un singur tractor. In tot timpul asta, am vazut de azi dimineata de cand am ajuns la munca abia la ora 12 jumatate masini cu pluguri pe DN. Dar de fapt DN-ul nu apartine primariei. Si totusi cui apartin strazile astea si cine trebuie sa intervina pe ele? S-au laudat ca intervin toti odata si n-a intervenit nimeni.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

15 thoughts on “Cine a spus ca se poate circula?

  1. Cum a dat zapada s-a dat totul peste cap, se uita de reguli si de bun simt, care apropo nici nu prea exista in Romania, iar acolo unde este este calcat in picioare. Sunt putine locuri unde exista bun simt, in niciun caz in trafic.

  2. E o postare demna de mintea Udrei bai 😀 Vezi la voi pe site cum nu se poate circula si ce parere are lumea de faza ai .Apropos: tu ce cauti cu masina prin oras ?

  3. in crangasi anii trecuti intrau si pe stradute…anu asta nema…de cand a dat ninsoarea un plug nu a trecut…de sare ce sa mai vorbim e patinuar afara.

  4. Eu stiu ca daca se da cu sare peste gheata, zapada etc, la anu’ trebuie sa asfaltam din nou, nu? Oare aia in vest tot asa fac? Asfalteaza in fiecare an ca s-a rupt asfaltul de la sare? Nu. Stiu ca se folosesc niste solutii speciale care nu ataca asfaltul… dar la noi “regii asfaltului” din ce sa isi mai ia Veiron??

  5. In Chicago, sarea este imprastiata pe strazile principale chiar inainte de a incepe sa ninga. Dar Bucuresti nu este acelasi lucru cu Chicago, nu?

    1. Lasa-ma, te rog, cu Chicago ca acolo cand am stat o venit vecinu’ cu lopata ca sa reusesc sa ies pe geamul casei.
      … ca sa nu mai vorbim si de strazile adiacente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.