home to blog Cine a imbatat graurii aia?

Cine a imbatat graurii aia?

Eu nu credeam ca avem oameni atat de oportunisti si de buni. Stiti ca la inceptul anului (de parca acum ar fi jumatatea lui) au murit niste pasari prin lume. Dezmintirea a venit imediat, ca cica pasarile mor asa in masa, in grup de cand lumea.

Ei bine si la noi au murit niste pasari la Constanta. Dar ale noastre s-a dovedit ca au murit de bautura. Si acum vine intrebarea, cine a imbatat ma graurii astia?

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 thoughts on “Cine a imbatat graurii aia?

  1. Pingback: Blog Photo Video
  2. GRAURII DIN CONSTANTA:BETIVI NOTORII?DAR CIORILE?
    Autoritatile afirma ca in stomacului acestora au fost gasite boabe de struguri.Posibil,mai ales ca in aceasta perioada romanul isi face ,,palincuta” de rigoare.Si totusi anul acesta este primul an in care constantenii n-au primit ajutoare de la MAZARE sub forma de palinca?Sau este vorba despre faptul ca graurii si ciorile n-au mai prins loc pe listele de ajutoare de la PRIMARIE sau de la UE?
    Si totusi,astfel de evenimente par deja la ordinea zilei pe tot cuprinsul globului:bancuri de pesti sau balene sinucigase,ploaie cu pasari moarte,hoarde de crabi sinucigasi, dar cel mai interesant este ca doar pe la americani a PLOUAT CU BANI!!!
    Pe cind si-n ROMANIA astfel de ploi? La ce bafta avem noi romanii,parca vad ca va ploua cu monede si nu cu bancnote! si sa te tii apoi scandaluri:ca da’ de ce omul simplu n’are si el parte de o ploaie mai ca lumea,ca iar a furat BASE sau BOC si altele de genul acesta!!
    Parerea mea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.