home to blog Cinci ani fără ochelari. Scapă de ochelari

Cinci ani fără ochelari. Scapă de ochelari

Sunt cinci ani de când nu mai port ochelari. A avut grijă Facebook să imi amintească acest lucru. Pentru cei care mă cunosc, o bună bucată de timp am purtat ochelari, pentru că tot din vina mea m-am uitat cu ochii liberi într-o fibră optică.

Teoretic dioptria nu era mare, minus 1.5, dar trebuia să port ochelarii tot timpul ca să văd de exemplu numărul mașinii din fața mea, iar pentru mine era necesar să văd asta. Așa încât atunci când a apărut oportunitatea mi-am făcut operația la ochi. Detalii despre asta puteți citi și aici.

Sunt cinci ani de când nu mai port ochelari, de când mi-am făcut operația de a corecta vederea și sunt cum nu se poate mai fericit. Am ochelari de soare, pot purta ochelari de soare, arăt a om.

Și văd la fel de bine ca în prima zi, fără nici o problemă după operație. Și nici nu a fost o operație prea complicată. Am folosit tehnologia PRK, care a rezolvat problema în cateva secunde. Dar a fost o oportunitate pe care am valorificat-o atunci. O zi controlul la ochi, programarea la operație, 10 minute operația și acasă, pentru o viață nouă, fără griji.

Vrei să scapi de ochelari, vezi ce operație ți se potrivește pe siteul clinicii și scapă de ochelari.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: