home to blog Chrome notebooks

Chrome notebooks

Ok. Acum pot spune ca era si timpul ca Google sa intre pe piata laptopurilor. Bine ati venit. In lumea asta plina de androizi, iPad-uri si laptopuri care mai care mai smechere cu care mai de care tari in procesoare, Chrome notebooks vine sa le reinventeze trimitandu-le direct si numai pe internet.

Laptopul foloseste in mod normal sistemul de operare Chrome (exact browserul care stie sa faca niste chestii), are default integrat 3G, wi-fi. Eu sper sa mai treaca la specificatii iesire HDTV, rezolutie de 1080p, mufa de retea, durata a bateriei ridicata si in cel mai important lucur pret mic. Dar cam ce ai putea face cu un notebook Chrome (nu-l vom denumi inca laptop in romaneste), vezi aici.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 thoughts on “Chrome notebooks

  1. Nu ştiu dacă va avea succes în Europa. În plus eşti condamnat să rămâi cu Google toată viaţa? Dacă am mail pe yahoo sau pe alte platforme? Mi se pare mult mai limitat decât un tablet spre exemplu.

  2. Pentru prostioare de genu ar fi bun, dar daca e sa ne gandim la alte date de stocat, nu prea ma atrage.
    Si oricum, nu este mai usor sa-ti sincronizezi pcu’ cu windowsu cu un cont de dropbox?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.