home to blog Chestii noi

Chestii noi

La webclub in seara asta a fost interesant. S-a zambit mult, s-au spus bancuri, Vlad a fost chair foarte constructiv in criticile sale, iar Fusu a fost mult mai vorbaret.

Ce e de notat. Adi a venit sa prezinte netv.ro si sa se informeze cam pe unde ar putea situa situl. Sper ca ti-ai dat seama si discutiile alea pe messenger cu mine nu erau baliverne.
Rss20.ro un fel de google reader, dar hostat in Romania. PST – hostingul tau stie ce faci? 🙂
S-a mai vorbit despre redesignme – un fel de comunitate de proiecte si produse, ceva de genul ai nevoie de un programator si designer te duci si ii cauti acolo, daca iti place designerul te si combini. Symbolia, Livespot, nod.ro un site de anunturi.

Surpriza placuta a serii a fost sportlocal.ro (click click ca se dau bani la click), siteul Chinezului, cu o prezentare facuta ca la carte care i-a lasat cu gura casata pe multi. A impresionat si prin atitudine si conceptul proiectului.

Am aflat si o parere de la cineva care a venit pentru prima data la evenimentul asta: “pff … “

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 thoughts on “Chestii noi

 1. In afara de proiectul Chinezului restu sunt proiecte moarte…adrian incearca sa faca ceva cu netv.ro ala da nu reuseste, acu vad ca a cotit in alte emisfere corporatiste. RSS20.ro e un agregator . Nod e un alt site de anunturi unde o sa posteze mlm-istii…deci in concluzie unde e noutate si unde sunt proiectele care ar trebui sa revolutioneze piata online in plina criza financiara.

  In online-ul romanesc nu exista vizionari care sa vina cu idei noi si geniale doar copy-paste-ri de idei care au reredescoperit roata.

  Apropo Emigal ce mai face cu proiectele lui ca tot auzim ca incepe ba una ba alta da nu vedem nici un rezultat ?

 2. Pingback: Web-Club
 3. Sportlocal.ro foarte interesant. felicitari celui ce a pus bazele proiectului. Sper sa si mearga treaba. In aprilie merg la Tulcea si m-ar interesa ce se joaca pe acolo:D

 4. bai, piticule, m-ai spart cu ce ai zis
  sa mor io
  am zis ca nu mai traiesc sa ma gadile ceva la orgoliu pe lumea asta
  ca la prin cate am trecut…
  dar tu cu faza asta m-ai atins rau…

  fanel, sorin:
  luati-ma incet ca mi se urca la cap 🙂
  merci tare mult

 5. Decat sa ti se urce la cap succesu si sa cazi de pe piedestal mai bine da-le niste lectii la copiii astia si la smecheriti care se cred mari online-eri….ca deh doar la consultanta te pricepi cel mai bine nu ?

 6. Salut,
  In legatura cu RedesignMe, a fost prima incercare de prezentare a conceptului, mai multe emotii si m-am pierdut in detalii in loc sa lamuresc conceptul.

  Are o parte de social-networking unde fiecare utilizator posteaza imagini si comentarii legate de produsele de care este nemultumit in sectiunea de “Desgin Critique”. Pentru a preveni aceste nemultumiri Companii(ex Vodafone, Cat-Iq, Pickwick..) initializeza “Challenge”-uri unde utilizatorii vin cu opinii(schite,imagini,comentarii).Cele mai bune idei sunt bonusate cu RDM.

  Cam asta ar fi pe scurt. Sper totusi ca e mai bine decat aseara.Merci frumos.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: