home to blog Chestia cu procesorul

Chestia cu procesorul

Ma tot criticati si faceti misto pentru ca sutin calculatoarele noi in locul celor deja expirate. Pai da, atunci uitati-va la asta:

Mi-a placut prezentarea Intel.

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 thoughts on “Chestia cu procesorul

 1. Ce zici de mine cu un laptop Fujistu-Siemens pe care il am de aproape 6 ani, cu procesor Intel Pentium M de 1.6 Ghz . Inca merge bine, bateria ma tine 2 ore si jumatate si nu da semne ca vrea sa moara. Bani am dar nu vreau sa-mi iau altul. Cat despre core i5 nu va grabiti sa-l luati, windows 7 nu este optimizat pt asa ceva si nici alte aplicatii nu sunt. Mai vorbim peste 1 an sau 2. Sfatul meu este sa va indreptati spre procesoare grafice performante.

 2. E adevărat ce spui tu acolo, dar a spune ce e bun în materie de laptopuri nu înseamnă că trebuie să îți și permiți. Iar dacă îți permiți să cumperi ceva mai bun și nu faci asta, e ca și cum ți-ai da țeapă singur. Într-o zi vei simți diferența (la rulare si la preț). E bine să știi la ce îți trebuie un laptop, dar recomandarea mea e să cumperi cu puțin peste necesar. Zi-mi și mie de ce unii se zgârcesc să mai dea câteva două-teri milioane în plus pentru un sistem cu placă grafică dedicată pentru ca apoi să se plângă că nu le merge NFS sau nu știu ce joc 3D?

 3. O vechitura de Athlon 64 X2 cu o placa grafica nu foarte noua (9500 GT) cu 2 Gb RAM merge simultan pe ea:
  World Of Warcraft
  Nevasta se uita la un film pe al doilea monitor
  Torenti
  Download
  Tone de aplicatii pornite (gkrellm – 4 sesiuni, firefox, thunderbird, messenger, ktorrent, copiez in retea, amarok – radio online) Merge impecabil
  Dar reclama ii fain facuta…chiar fain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.