home to blog Cheile Turzii

Cheile Turzii

Cred ca ar trebui sa va recomand Cheile Turzii, peisaj magnific si loc deosebit de petrecut. Insa nu prea am ce sa va recomand. Sa ma gandesc sa zici aici de paraiasul care trece prin ele prin de detergent, peturi, mizerii si cine stie ce materii fecale vin de la casele din aval amonte? Sa va recomand atunci peisajul care e intr-adevar mirific, dar cu un miros greoi de praf de la autostrada de alaturi. Sa recomand linistea padurii si ecoul ei? Din astea am mai tot vazut. De altfel Cheile Turzii sunt pentru Cluj si Turda, ce este padurea Cernica pentru Bucuresti: loc de gratare, de bagat manele, de aruncat gunoaie si de simtit bine.

Bonus: poze stock cu Autostrada Transilvania.

 

Ah, ca lumea n-are grija de natura, asta e o alta poveste pe care eu daca incerc sa o tratez sunt luat in ras. Si nu trebuie sa let’s do IT nimic, trebuie doar o gasca de jandarmi sa ii puna la duba pe baieti, sa le dea amenda maxima si a doua oara sa vezi cum se cumintesc. Pentru ca un tomberon de gunoi e acolo.

  Redescopera Romania este un proiect Petrom, sustinut de BCRDaciaRomtelecomParalela 45 si Muzeul National al Taranului Roman.

4 thoughts on “Cheile Turzii

  1. Mizerie este peste tot in tara asta, am ajuns la concluzi ca nu e bine sa lauzi un loc, daca nu vrei ca maine sa fie plin de manelisi, peturi…..adica traditional romanesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: