home to blog Ceri mancarea la pachet?

Ceri mancarea la pachet?

Raluca ne intreaba daca luam mancarea la pachet, atunci cand mancam intr-un restaurant si mai ramane in farfurie. Pe langa intrebarea asta ne face si o intreaga teorie despre cata mancare se pierde asa in fiecare an. Chestia asta se aplica corect la tara. Nu iti place mancarea o dam la porci, in schimb la oras, nu avem porci (ba avem, dar zic eu ca n-avem ca sa dea bine) unde sa aruncam mancarea. Drept urmare ajunge la gunoi. De aici se poate face maine ingrasamant, daca am avea o solutie normala de procesat gunoiul.

Ca sa raspund la intrebare, eu parca de doua ori am luat la pachet. O data pentru ca am comandat prea mult, a doua oara pentru ca era prea bun.

[poll id=”67″]

TAGS:

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 thoughts on “Ceri mancarea la pachet?

      1. Gandeste-te la implicatii: mai putina mancare risipita -> mai putine alimente ar ajunge mai multor oameni + mai putin combustibil consumat pentru transport + energie folosita la gatit va fi economisita + mai putin efort in a produce acele alimente + mai putine pesticide, deseuri, terenuri agricole distruse… si sunt sigur ca se mai gasesc destule beneficii pentru un consum mai eficient. Probabil toate astea nu ar face sa fie mai multa mancare in Africa, dar cu siguranta ne-ar face tuturor un bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: