Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stiam eu ca daca plec undeva se intampla numai nenorociri in  Romania. Nu ca s-ar intampla ele si altfel. Dar cea mai tare e asta cu inchiderea centrului vechi noaptea. Adica Sorin Oprescu vrea sa inchida terasele la ora 22 in centrul vechi. Intreband am aflat ca regula asta de fapt exista de ceva timp insa nu se aplica. Acum vor sa o aplice.

Bine, agentiile de turism spun ca aceasta va insemna falimentul si ca va scadea puternic numarul de turisti in Bucuresti. Pentru ca daca nu avem ce sa le aratam in orasul asta mizerabil, macar sa aducem strainii aici pentru femei si bautura.

Pana una alta, comparand cu Amsterdam, centrul vechi din Capitala e fix la fel. Numai ca la ei, ultima bere se da la 2 jumate noaptea, iar la ora 3 toate carciumile sunt inchise.

La noi, cei de la Radio21 au facut o petitie pentru salvarea centrului vechi. Mai mult ieri la radio au venit artistii care si-au aratat sustinerea pentru centrul vechi si au sustinut acest lucru prin cantari live.

 

 

Boon, drept urmare, voi ce va doriti? Ca centrul vechi sa se inchida la ora 22 sau sa fie deschis pana la ultimul client? Si daca se inchide centrul vechi, atunci unde?

[poll id=”78″]

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

13 Responses

 1. BogDan

  Mă om…e vorba de terase. Atât. Se închid terasele, vei putea continua să bei înăuntru. Despre asta e vorba. Centrul Vechi nu se închide, doar că de la ora 22 nu se mai stă pe stradă 🙂

  Reply
 2. Mihai

  De ce nu te interesezi inainte de a scrie ceva ? E simplu, din trei clickuri poti afla ca vorbesti aiurea in articolul asta…

  Reply
   • Mihai

    1. Se inchid DOAR terasele.
    2. Propunerea este sa se inchida la 24:00 de la Calea Victoriei pana la Bratianu, adica unde-s cele mai multe. De la Bratianu la Hristo Botev se inchid la 22:00.

    Dar scriem ca sa scriem…

   • Cristi Dorombach

    scrie mai sus:

    Sorin Oprescu vrea sa inchida terasele la ora 22 in centrul vechi. Intreband am aflat ca regula asta de fapt exista de ceva timp insa nu se aplica. Acum vor sa o aplice.

   • Mihai

    PS: Am facut un efort si am citit articolul de pe realitate. Uite ce zice:

    “Excepţie de la această regulă vor face terasele de pe străzile din perimetrul delimitat de străzile Lipscani, Bulevardul I.C. Brătianu, Splaiul Independenţei şi Calea Victoriei, care vor putea funcţiona până la ora 24.00 în timpul săptămânii, în weekend programul putând fi extins până la ora 1.00”

    Nici macar tu nu le citesti articolele…

    PPS: Scoate cacatul ala de link cand dai copy paste.

 3. Ciprian

  Oradea, fiind mai aproape de lumea civilizata, a pus de mult in aplicare o astfel de hotarare si nu a murit nimeni. Conform HCL 163/2010, în zona istorică până la ora 23.00 iar in restul oraşului până la ora 22.00

  Reply
 4. CGiboi

  Nu stiu pe unde ai fost tu in Amsterdam de zici ca se inchid carciumile la 3. In niciun caz nu este din cauza primariei, ci din cauza proprietarilor care stiu ca toti ahtiatii de turisti se fac praf de obicei pana la 3 si se duc pe la hoteluri (care au noroc si nimeresc) sau cad in sant si adorm in voma proprie (care nu nimeresc hotelul).

  Cluburile din Rembrandtplein sunt deschise pana la 5 dimineata, cele din Leidseplein la fel. Sunt cluburi care in weekend au si afterparty, care poate tine si pana la 12 a doua zi.

  Din pacate in Amsterdam sunt prea multi turisti si nu merita deloc sa iesi in oras sa te intalnesti cu toate maimutele care dau si ele de iarba prima data si se cred gorile.

  Iti recomand sa mergi in Utrecht sau Haga sau Maastricht data viitoare. Acolo sunt petreceri adevarate, fara turisti alcoolizati si fumati pana la refuz. Vei avea parte de o noapte mult mai memorabila 🙂

  Reply
 5. Dan

  Un pic de tristete pe fetele noastre..
  Ne trece rapid…
  Oricum nu toata lumea avea bani sa mearga pe la veceu prin centru vechi 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.