Cele mai bune telefoane din 2010

Stiu ca a trecut 2010, dar acum ne gandim si ne aducem aminte care telefoane ne-au influentat de-a lungul anului ce a trecut. Si am avea de unde alege, dar alegerile sunt simple. Eu personal am pariat pe Android. Am castigat acum cand am vazut ca a depasit iPhone, dar orice altceva la vanzari luna asta.

HTC Desire

A aparut dupa Nexus-ul lui Google si a multumit pe toata lumea. Probabil pentru ce imi doream eu as fi vrut o carcasa metalica in spate. Si e cam singurul telefon care s-a batut direct cu iPhone la vremea lui. Da, nu stie sa faca screenshot al ecranului decat daca e rootat, dar aplicatiile sale sunt in mare parte gratis. Si are agenda telefonica sincronizata cu google. Si mai are ceva … va aduceti aminte?

iPhone4

Inevitabil multi il numesc smartphone-ul anului 2010. Eu il numesc telefonul care n-are semnal in Statele Unite decat daca ii mai cumperi nu stiu ce chestie de 29 de dolari. De fapt orice tampenie pentru iPhone 4 costa. Culmea, am fost intr-un magazin Apple si n-am inteles de ce toata lumea avea un iPhone in mana si se ducea in magazin sa se joace cu cele expuse. Dar am apreciat sedintele (de spiritism) in care oamenii erau invatati in fata unui proiector sa foloseasca telefoanele astea. Si genereaza cozi in continuare.

Blackberry Storm 2

Pe langa atatea smartphone-uri trebuia sa existe si un telefon pe care sa-l poti folosi la birou, dar si social media. Asa incat m-a incantat nespus Blackberry-ul. Atat de mult incat pentru o saptamana am mutat toata comunicarea online exclusiv pe telefonul asta. Bateria m-a tinut fix 24 de ore, indestulator zic la nivelul de folosire, iar toata comunicarea de la messenger, twitter, facebook, mail s-a desfasurat doar de pe telefon.

Care au fost telefoanele anului 2010 pentru tine? Intra pe facebook si voteaza-le. Viziteaza Gadgeteer ca sa afli care vor fi telefoanele lui 2011 si cand vor veni ele aici. Raspunde pe facebook la sondaj si poti castiga unul din cele 3 telefoane clasate in top.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply