home to blog Cele mai bune oferte de internet mobil sunt pe cartela prepaid

Cele mai bune oferte de internet mobil sunt pe cartela prepaid

Dupa toate discutiile din ultimele zile, am stat sa caut putin oferte de internet mobil, pentru utilizatorii de cartela prepaid. Cum cartele prepaid au doar trei operatori de telefonie mobila nu e chiar greu de gasit. Asa incat avem urmatoarele oferte de internet pe cartela.

Orange: 1 giga de internet mobil, acces in reteaua 4G, 9 euro pe luna.

Vodafone: 1 giga de internet mobil, fara acces in reteaua 4G, 8 euro pe luna. Vodafone ofera si extraoptiunea vorbesti net primesti, unde utilizatorii primesc bonusuri de internet pe mobil, valabile 2 saptamani, in functie de cate apeluri de voce efectueaza intr-un interval de timp. Bonusurile nu se consuma inainte de oferta activa.

Telekom:  13 giga de internet mobil, acces in reteaua 4G, 13 euro pe luna. Practic e singura si cea mai consistenta oferta de internet mobil pentru cartela.

Untitled

La abonamente pretul unui giga de internet mobil, e la fel. 9 euro pe luna de la Orange, 8 euro pe luna de la Vodafone, iar la Telekom, extraoptiunea de 700 Mb este 6 euro. Telekom nu are pachet de 1 giga.

Telekom ofera la abonamente pentru 30 de euro pe luna, 100 GB trafic internet mobil, la viteza 4G. De altfel Telekom sunt singurii care ofera pachete de internet mobil pentru abonamente, mai mari de 1 Giga. Ceilalti operatori nu afiseaza acest tip de pachete in ofertele de pe site. Ceilalti operatori au oferte de abonamente cu internet inclus mai mare de 1Giga, dar nu oferte de internet de sine statatoare.

 

UPDATE:
Si Digi Mobil ofera cartele prepaid (asta e noua, nu stiam de ea), cu acces NELIMITAT la internet mobil in viteza de 7.2 mbps in reteaua Digi, la 4.96 euro pe luna.

5 thoughts on “Cele mai bune oferte de internet mobil sunt pe cartela prepaid

    1. Vezica nu e buna informatia. s-ar putea sa fie optiuni pentru netul prin stick alea, nu pentru cartelele pe care le bagi in telefon si activezi extraoptiunile clasice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.