home news Cel mai scump telefon din lume

Cel mai scump telefon din lume

1.6 milioane de dolari. Asta pentru aia care n-au ce face si vor sa arate lumii ca au castigat la loto. Eu i-as recomanda aluia care isi ia masini pentru ca a castigat la loto sa isi cumpere si telefonul asta, nu de alta, dar sa aibe cu ce sa se laude in Calarasi.

cel mai scump telefon din lume

cel mai scump telefon din lume

cel mai scump telefon din lume

cel mai scump telefon din lume

Poze de la reuters.

87 thoughts on “Cel mai scump telefon din lume

  1. sunteti doar gelosi ca nu aveti acel telefon e frumos si nu trebuie sa fie frumoasa forma .Si coi va credeti si poate sunteti frumosi pe dinafara si urati de mama focului pe dinauntru pentru voi sa va explic cu asemenea vocabular nici nu intelegeti ce spun urat pe dinauntru (rau la suflet o inima neagra gelosi).

  2. Astha` e un telefon` sau e o pulaa in refacere` temporara??? Lol cik` ma bag pe net si caut eu cel mai scump tell` din lume -asa din curiozitate- si vad tampeniaa asthaa` de telefon =]]] pisat de ploaie [[ prezervativ umplut cu heliu =]] OMFG =]] !!! Ma pish` pe mine de ras cand il vad =]]` !!!

  3. Ce dracu` mai e si asta sa moara gibi e suflat cu pietre de pa starda si prosti care lau facui sa-i ia mama dreq ma cred proasta asta e o risipa de bani decat sa cumperi un astfel de cacat mai bine donezi bani la o casa de copii da ce naiba zici cai jucarie de fwtut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.