home to blog Cel mai mic calculator din lume

Cel mai mic calculator din lume

Ati putea crede ca e un USB stick, dar de fapt acesta este cel mai mic calculator PC din lume.

Specificatiile tehnice sunt misto, port HDMI, port USB prin care se si alimenteaza, procesor Samsung ARM Cortex-A9 la 1GHz, deci suficient. 1 GB ram si memorie pe SD.  Specificatiile tehnice aici.

Se spune ca poti atasa calculatorasul asta la orice televizor pentru a putea reda pe televizor orice film vrem noi sau pentru a transforma orice televizor intr-un smart tv. Ruleaza android sau ubuntu. Dar la cum se misca toata treaba, eu ma astept sa apara si procesoare mai puternice si memorie mai mare.

Singura dilema o am eu. Daca vrei sa folosesti asta ca si calculator personal, cum legi la el perifericele gen mouse si tastatura? Si de ce n-are port de imprimanta 🙂 via playtech.

11 thoughts on “Cel mai mic calculator din lume

  1. Daca a reusit cineva sa comande raspberry pi-ul, il merita cu prisosinta:D la 8 fix au intrat in coma siteurile furnizorilor si nu si.au revenit decat dupa ore bune dupa ce stocul s.a epuizat. M.am si trezit devreme degeaba 😀

  2. Un blog apreciabil,care furnizeza ultimele noutati, pentru cei care-l viziteaza.Sunt incantata,cu fiecare revenire.Multumiri pentru informatii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: